25.6.13

Σαμαράς: Θέλει να κάνει -λέει- την Ελλάδα...αγνώριστη!!! Κι άλλο; --VIDEO--



Παράταση για την κινητικότητα θα ζητήσει η κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή των Γιάννη Στουρνάρα, Χρήστου Σταϊκούρα, Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στο τραπέζι έπεσαν όλα τα καυτά ζητήματα, ενόψει και της άφιξης της τρόικας, με στόχο «να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος».




Αντ. Σαμαράς: Υπέρτατη ιδεολογία η σωτηρία της πατρίδας
Στη 1 και 20 το μεσημέρι της Τρίτης (25/06) ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου με τον πρωθυπουργό να κάνει ιδιαίτερο λόγο στις προτεραιότητες του νέου κυβερνητικού σχήματος. Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην σταθερότητα που πρέπει να υπάρξει σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «αυτή τη φορά τη χρειαζόμαστε δύο φορές». Πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίος ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, όχι μόνο στα τρέχοντα, όπως είπε, αλλά και σε βάθος χρόνου. 


Real.gr- ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ από realmedialive 

«Πρέπει να προχωρήσουμε με ακόμη πιο ταχύ βηματισμό, με καλύτερο συντονισμό και σχεδιασμό», τόνισε ο κ. Αντ. Σαμαράς λέγοντας ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να χάσει ούτε λεπτό». «Υπέρτατη ιδεολογία όλων μας είναι η σωτηρία της πατρίδας» σημείωσε ο πρωθυπουργός ο οποίος τόνισε ότι: «τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις για τη νέα δόση του δανείου» προσθέτοντας πως: «Εχει γίνει σημαντική δουλειά, αλλά υπάρχουν και εκκρεμότητες που πρέπει να καλυφθούν».

Θέτοντας τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης ο πρωθυπουργός είπε: «Άμεση προτεραιότητα: να φέρουμε την Ανάκαμψη μιαν ώρα αρχύτερα, να νικήσουμε την ανεργία, να φέρουμε επενδύσεις, να αποφύγουμε νέα μέτρα, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα για τους νέους, και να αναβαθμίσουμε τη χώρα μας γεωπολιτικά. Τώρα είμαστε κοντά σε όλους αυτούς τους στόχους. Επόμενη προτεραιότητα: να διορθώσουμε τις αδικίες των τελευταίων ετών, να στηρίξουμε ιδιαίτερα τα πιο ασθενή στρώματα του πληθυσμού μας. Και να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια του πολίτη. Γιατί Ελευθερία χωρίς Ασφάλεια δεν υπάρχει! Τώρα είμαστε πιο κοντά σε αυτούς τους στόχους, απ’ ό,τι ένα χρόνο πριν. Κι απώτερη προτεραιότητα: Να ξεκινήσουν οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που θα κάνουν, αληθινά, την Ελλάδα όπως τη θέλουμε, αγνώριστη!».
real.gr
Efenpress: την Ελλάδα εσείς και οι παρακαθήμενοί σας την έχουν ήδη κάνει αγνώριστη, οπότε δεν θα χρειασθεί να κοπιάσετε γι αυτό!