21.6.13

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Σύλληψη ατόμου για “Ληστεία”
Την 20-06-2013, απογευματινές  ώρες, στην περιοχή Άνω Πόλης, περιπολούντες  αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, εντόπισαν και συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό, διότι νωρίτερα, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από διερχόμενη γυναίκα, μία χρυσή αλυσίδα λαιμού. 

Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του τραπεζική κάρτα ανάληψης μετρητών, που είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, από αποθηκευτικό χώρο δίκυκλου μοτοποδηλάτου, το οποίο εκλάπη περί τα μέσα Μαίου 2013 από το κέντρο πόλης. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 46χρονος, κατά το παρελθόν, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε σταθμευμένη στην περιοχή της Σταυρούπολης.


Συλλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων για παράβαση του Νόμου  “Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών”
Την 20-06-2013, πρωινές ώρες, στην περιοχή Άνω Πόλης, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν 50χρονο ημεδαπό, διότι σε μπαλκόνι διαμερίσματος που διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.
________________________________

- Την 20-06-2013, απογευματινές ώρες, στη Μενεμένη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 29χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε μικροποσότητες χασίς και ηρωίνης.

________________________________
- Την 20-06-2013, απογευματινές  ώρες, στην Επανομή, αστυνομικοί  του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, συνέλαβαν 24χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε αυτοσχέδιο τσιγάρο εμπλουτισμένο με κάνναβη.
________________________________

- Την 20-06-2013, βραδινές  ώρες, στον Εύοσμο, αστυνομικοί της  ομάδας “Ζ”, συνέλαβαν 30χρονο  ημεδαπό, διότι κατείχε μικροποσότητα χασίς.
______________________________________________


Καταγγελία  για “Ληστεία”
Την 20-06-2013, πρωινές ώρες, 64χρονη ημεδαπή, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης, ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, κατά την έξοδό της από διαμέρισμα στο οποίο διαμένει, δύο άγνωστοι την προσέγγισαν και αφού την οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας της, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν 3.700 ευρώ και χρυσαφικά μικρής αξίας.
Η υπόθεση ερευνάται.
_______________________________________________

Καταγγελία  για “Απάτη”
Την 20-06-2013, 64χρονος ημεδαπός, κατήγγειλε στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ότι, 33χρονη ημεδαπή, με δύο ακόμη συνεργούς της, μέσω αγγελίας που αναρτήθηκε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και με παρουσίαση ψευδών γεγονότων ως αληθινά, την 12-06-2013, κατάφεραν να τον πείσουν τηλεφωνικά, να καταβάλει σε τραπεζικό της λογαριασμό 2.700 ευρώ, ως αντίτιμο για την αγορά αυτοκινήτου, το οποίο όμως δεν περιήλθε στην ιδιοκτησία του.
Διεξάγονται έρευνες  για τον εντοπισμό των δραστών.

________________________________________________
Σύλληψη ατόμου για “Απάτη” – “Πλαστογραφία
Την 20-06-2013, απογευματινές  ώρες, κατόπιν εντολής Εισαγγελέα Υπηρεσίας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 52χρονο ημεδαπό για “Πλαστογραφία” και “Απάτη”.
________________________________________________
Σύλληψη ατόμου για καταδικαστική απόφαση
Την 20-06-2013, βραδινές ώρες, στην Ασπροβάλτα, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κ.Ο.Κ..
________________________________________________
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Νόμου “Περί  Νομίσματος
Την 20-06-2013, απογευματινές  ώρες, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Επ. Οδό Θεσσαλονίκης – Βεροίας, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας, συνέλαβαν 52χρονο αλλοδαπό, διότι σε οικονομική του συναλλαγή, προσκόμισε πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.