5.6.13

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκε Λοχαγός Της Εθνικής Φρουράς – Επανήρχισαν Το Πρωί Οι Έρευνες Για Τον Εντοπισμό Του

Είδηση 07.29 5/6/2013: Επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς Μιχάλη Σταύρου από την Γεροσκήπου, που υπηρετεί στη Λευκωσία, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Ο 33χρονος στρατιωτικός εξαφανίστηκε χθες το πρωί στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Οι χθεσινές έρευνες από ξηράς , θαλάσσης και αέρος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου , της ΚΥΠ, της ΥΚΑΝ του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, μελών της Πολιτικής Άμυνας, με τη συνδρομή ακάτου της Λιμενικής και ελικοπτέρου της αστυνομίας απέβησαν άκαρπες .
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο του 33χρονου στρατιωτικού εντοπίστηκε στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας με ανοικτές τις πόρτες και με τα κλειδιά πάνω στο όχημα από τουρίστα περιηγητή.
Ο 33χρονος στρατιωτικός είχε αναχωρήσει από τη Λευκωσία για να μεταβεί στην Πάφο, αλλά απο τότε οι οικείοι του έχασαν τα ίχνη του.
Η αστυνομία με ανακοίνωση της παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 .
Ο Μιχάλης Σταύρου έχει ύψος 1 μέτρο και 72 εκατοστά και είναι λεπτής σωματικής διάπλασης με κοντά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια . Την στιγμή της εξαφάνισης του φορούσε πράσινη στρατιωτική στολή.

Είδηση 20.49 4/6/2013: Σε εξέλιξη βρίσκεται η ευρείας κλίμακας επιχείρηση στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας για τον εντοπισμό του λοχαγού της Εθνικής Φρουράς Μιχάλη Σταύρου από τη Γεροσκήπου, 33 ετών, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Το όχημα του33χρονου βρέθηκε εγκαταλειμμένο με ανοικτές τις πόρτες σε παραλιακή περιοχή στην Πέγεια και συγκεκριμένα στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, με τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο, από τουρίστα περιηγητή ο οποίος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.
Μετά και τις άκαρπες προσπάθειες των οικείων του να επικοινωνήσουν μαζί του, ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 33χρονου στρατιωτικού. Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και εκεί βρίσκονται μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, της ΚΥΠ, της ΥΚΑΝ, του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, και της Πολιτικής Άμυνας .
Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην ξηρά, τη θάλασσα με άκατο της Λιμενικής Αστυνομίας, και από αέρος με ελικόπτερο της Αστυνομίας.
Μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για εξειδικευμένες εξετάσεις.
Λόγω σκότους, οι έρευνες θα διακοπούν και θα επαναρχίσουν το πρωί.
Είδηση 17.56 4/6/2013 : Συντονισμένη επιχείρηση διενεργείται από ξηράς, θαλάσσης και αέρος για τον εντοπισμό 33χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς που υπηρετούσε στη μονάδα της Λευκωσίας.
Ήταν 10:15 το πρωί όταν τουρίστας εντόπισε εγκαταλειμμένο όχημα με τα κλειδιά στο αυτοκίνητο στην παραθαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και διαπιστώθηκε από εξετάσεις που έγιναν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι οδηγείτο από λοχαγό της Ε.Φ. ηλικίας 33 ετών από τη Γεροσκήπου, που υπηρετεί σε μονάδα της Λευκωσίας.
Ο 33χρονος αναζητήθηκε αρχικά στην περιοχή, ενώ το φιλικό του περιβάλλον δεν γνώριζε πού βρίσκεται.
Η σκηνή αποκλείστηκε και στην περιοχή έσπευσαν για την αναζήτηση του μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, της ΚΥΠ, της ΥΚΑΝ, του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, καθώς και μέλη της Πολιτικής Άμυνας .
Μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για εξειδικευμένες εξετάσεις.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι στιγμής οποιοδήποτε αποτέλεσμα.