4.6.13

Συνελήφθη μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ

Efenpress:Ίσως σε τέτοιους τύπους θα έπρεπε να τους δίνεται η "δυνατότητα" να αμυνθούν κατά τη σύλληψη...
Σε λίγο καιρό θα είναι πάλι ελεύθερος και θα σκοτώσει .
______________________________________


Ένας από τους πλέον καταζητούμενους ληστές, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και σε ένοπλη συμπλοκή μετά από ληστεία στην Καλαμάτα, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, συνελήφθη τα ξημερώματα μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής με την συνδρομή της ΕΚΑΜ, στον 'Αγιο Ανδρεα Αττικής.


Πρόκειται για έναν 43χρονο, παλιό γνώριμο της Ασφάλειας, ο οποίος θεωρείται μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που έχει διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών σε χρηματαποστολές και τράπεζες κατά το παρελθόν.


Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, μαζί με πέντε συνεργούς του λήστεψαν την Εμπορική Τράπεζα Καλαμάτας και ύστερα κατέφυγαν σε σπίτι της πόλης, όπου όμως εντοπίστηκαν μετά από πληροφορίες και αναζητήσεις.

Οι ληστές άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να γίνει πραγματική μάχη, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και τρεις από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι τρεις, μεταξύ των οποίων και ο 43χρονος, κατάφεραν να διαφύγουν.

Χτες, ο καταζητούμενος εντοπίστηκε σε σπίτι- κρησφύγετο, που είχε νοικιάσει στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Τήνου μετά το Μάτι και στις πέντε τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση που έπιασε στον ύπνο τον 43χρονο.

Οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν με εκρηκτικά την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο σπίτι, όπου συνέλαβαν τον 43χρονο πριν προλάβει να αντιδράσει. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία πιστόλια γεμάτα, έτοιμα για χρήση. Ο συληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία σχηματίζει δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
real