12.6.13

Χωρίς ΕΡΤ η Ελλάδα - Εκτέλεσαν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση Παρεμβάσεις προανήγγειλαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες.

Κλούβες των ΜΑΤ έξω από το κτίριο της ΕΡΤ στη Μουρούζη, στις 1.45 τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2013, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ (Από τη ζωντανή αναμετάδοση της ΕΡΤ μέσω http://www.thepressproject.gr)Περικυκλωμένη από αστυνομικούς βρίσκει το ξημέρωμα την ΕΡΤ. Λίγο μετά τις 23.00 χτες τη νύχτα 11ης Ιουνίου, η εικόνα της ΕΡΤ μαύρισε σε ολόκληρη την επικράτεια.
Με μια πρωτοφανή πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μια προκλητικότατη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, λίγες ώρες νωρίτερα, η κυβέρνηση κατάργησε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Στα όριά τους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ άγονται και φέρονται από την ακραία επιλογή Σαμαρά.

Αρχή συλλογής
Το, ανύπαρκτο πλέον, τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ LOUISA GOULIAMAKI / AFPΤο, ανύπαρκτο πλέον, τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ LOUISA GOULIAMAKI / AFPΕικόνα από το εσωτερικό της ΕΡΤ, τα ξημερώματα της 11ης Ιουνίου Φωτ.: Αλεξάνδρα ΤζαβέλλαΕικόνα από το εσωτερικό της ΕΡΤ, τα ξημερώματα της 11ης Ιουνίου Φωτ.: Αλεξάνδρα ΤζαβέλλαLOUISA GOULIAMAKI / AFPLOUISA GOULIAMAKI / AFPΧιλιάδες κόσμου ακόμη και στις 3.00 τα ξημερώματα έξω από την ΕΡΤ. Συναυλία συμπαράστασης σε εξέλιξη (Φωτ. στιγμιότυπο από τη διαδικτυακή μετάδοση μέσω http://www.ert.gr)Χιλιάδες κόσμου ακόμη και στις 3.00 τα ξημερώματα έξω από την ΕΡΤ. Συναυλία συμπαράστασης σε εξέλιξη (Φωτ. στιγμιότυπο από τη διαδικτυακή μετάδοση μέσω http://www.ert.gr)