17.6.13

Κατάσχεση πολυτελών Ι.Χ. με πινακίδες Βουλγαρίας



Τέσσερα πολυτελή επιβατικά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας κατέσχεσαν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου, μετά από… έλεγχο που πραγματοποίησαν στην οικία ιατρού στην περιοχή Κιάτου Κορινθίας.

Στο οικόπεδο, στο οποίο βρίσκεται η οικία του γιατρού εντοπίστηκαν επίσης μία μεταλλική και τρεις πλαστικές υπέργειες δεξαμενές, οι οποίες περιείχαν 5.500 λίτρα πετρελαίου (5.200 χρώματος γκρι-μαύρου και 300 χρώματος κόκκινου), ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο σε λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας για κίνηση των εν λόγω αυτοκινήτων.

Παράλληλα, σε 39 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα πώλησης τουριστικών αντικειμένων στην Αθήνα γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων, με ποσοστό παραβατικότητας 33%.
Τέλος συνεργεία ελέγχου του ΣΔΟΕ Ηπείρου μαζί με επιθεωρητές εργασίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε 53 επιχειρήσεις στην περιοχή τηςΠάργας και διαπιστώθηκε παραβατικότητα 30%. Οι παραβάσεις αφορούσαν τη μη έκδοση αποδείξεων και την απασχόληση μη ασφαλισμένων εργαζόμενων.
http://olympia.gr