15.6.13

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. Οι Έλληνες είναι μαζί σας. Εσείς με ποιούς είστε;

Παρακολουθώ την ΝΕΤ από τότε που κατέβασαν το διακόπτη στο internet. Την παρακολουθώ όποτε μπορώ.
 Όταν δεν είμαι εκεί έξω να στηρίζω τη συνέχεια της ύπαρξής της.
Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι συνεχίζουν το ίδιο βιολί.
Βγάζουν τους ίδιους και τους ίδιους, τα ίδια παπαγαλάκια και δοσιλόγους και δίνουν φειδωλά το βήμα στους «κομμένους».
 Μάλλον κάτι δεν καταλάβατε εκεί στην ΕΡΤ. Σας θυμίζω ότι εμείς που είμαστε εκεί έξω και σας στηρίζουμε το κάνουμε ΠΑΡΑ το ότι παπαγαλίζατε 3 μνημόνια. Και πιστέψτε μας.
 Ο πρωταρχικός μας λόγος δεν είναι ότι θα μείνουν τόσοι άνεργοι.


Ο πρωταρχικός μας λόγος είναι για δείξουμε ότι η ΕΡΤ είναι ΔΙΚΗ μας. Των πολιτών. Των ελλήνων όλου του πλανήτη. Δεν είναι της κυβέρνησης. Καμίας κυβέρνησης. Ποτέ δεν ήταν. Ήταν πάντα δική μας! Και αυτό διεκδικούμε.

«Κόψτε» λοιπόν τους μαϊντανούς και τα παπαγαλάκια και δώστε το βήμα σε ελεύθερες και αληθινές φωνές. Αυτές που τόσα χρόνια κόβατε επειδή δεν εξυπηρετούσαν την κρατική προπαγάνδα!  Γίνετε επιτέλους η «ελεύθερη» τηλεόραση που όλοι προσδοκούμε. ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία! Βγάλτε φωνές που εκφράζουν ΕΜΑΣ που σας στηρίζουμε εκεί έξω.

ΕΜΕΙΣ εκεί έξω είμαστε κατ’ εξοχήν αντιμνημονιακοί. Ενημερωνόμαστε από το internet γιατί δεν εμπιστευόμαστε ούτε την τηλεόραση ούτε το ραδιόφωνο. Σκεφτόμαστε έξω από όρια της όποιας προπαγάνδας. Και ξέρουμε τις αμαρτίες σας. ΔΕΝ σας δίνουμε άφεση γι’ αυτές. Απλά σας δίνουμε ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να γίνετε η φωνή μας.

Αλλάξτε, λοιπόν, «γραμμή πλεύσης» και ανταποκριθείτε επιτέλους στις προσδοκίες μας. Στηρίξτε μας για να συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε. Δείξτε ότι πήρατε το μήνυμα κα αδράξτε την μοναδική ευκαιρία που σας δίνουμε. Καταλάβετε επιτέλους, ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε η δύναμή σας. Δεν έιμαστε ο όχλος που νομίζετε ότι πείσατε για να βγει στο δρόμο για να σας βοηθήσει να κρατήσετε τις «θεσούλες» ή τις «θεσάρες» σας.

Θα μου πείτε τώρα «ρε simpleton, τρελάθηκες; Αφού ακούγονται αλήθειες.» Ναι, ακούγονται αλήθειες πού και πού. Αλλά είναι εμβόλιμες, μέσα από την αναπαραγωγή και τ’ αναμασήματα των ίδιων κούφιων λόγων από τους τηλεμαϊντανούς κι εκφραστές ενός πτωχευμένου συστήματος που μας έφεραν ως εδώ.

Αρχίζω να πιστεύω ότι οι λίγες αλήθειες που ακούγονται είναι μικρά ψήγματα με δόλιο στόχο να μας πείσουν ότι «ακούγονται αλήθειες». Αλλά δεν μου φτάνει! Βγάλτε μόνον αλήθειες. Δώστε μας τις ειδήσεις που μας κρύβατε.

Ίσως ν’ αντιδρώ υπερβολικά. Ίσως να κάνω λάθος και να θυμώνω άδικα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ συνέχεια την ΕΡΤ αφού αναλώνω ώρες έξω από αυτήν. Έχω και την πολυτέλεια/ προνόμιο να εργάζομαι ακόμη… Αλλά μου κάνει εντύπωση ότι ό,ποτε την παρακολουθώ βλέπω ή ακούω τα ίδια κατάπτυστα άτομα στα οποία ΤΩΡΑ έπρεπε να αφαιρεθεί ο λόγος! Λέτε να είναι σύμπτωση;

Simpleton