13.6.13

Έκλεψαν αυτοκίνητο πρώην υπουργού και βρέθηκε γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά… Έρχεται η ανάπτυξη.



Κατά τα άλλα, καλπάζει η ανάπτυξη, αναρωτιόμαστε γιατί τίμιος επενδυτής δεν ανοίγει ούτε περίπτερο στην Ελλάδα και έχουμε τον κύριο Προβόπουλο να μιλά για ανάκαμψη.
 Η ζητούμενη ανάκαμψη μάλλον θα είναι τύπου Συρίας, όπου μετά από δύο χρόνια σφαγής, ο λαός πήρε τα όπλα και σφάζει τα μαντρόσκυλα των τοκογλύφων όπου τους βρει.
 Εδώ ακόμα είμαστε στον καναπέ και περιμένουμε την σειρά μας να πάμε στον χασάπη.
 Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών, Απόστολου Ανδρεουλάκου, που εντοπίστηκε στον Παρνασσό γεμάτο όπλο και πυρομαχικά.

Το όχημα είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Κυριακής από το εξοχικό του πρώην υφυπουργού στην Ερατεινή Φωκίδα.

Το Ι.Χ. αυτό βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στον Παρνασσό και σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα στο εσωτερικό του βρέθηκαν: ένα καλάσνικοφ, 5,5 κιλά ΤΝΤ (εκρηκτική ύλη), 700 σφαίρες, καλώδιο για πυροδότηση του TNT, πυροκροτητές και ρούχα.

Στην ίδια περιοχή φέρεται να βρέθηκε και ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την Ερατεινή, το οποίο όμως εντοπίστηκε κατεστραμμένο, πιθανότατα λόγω φωτιάς.

Κύκλοι της Αστυνομίας δεν αποκλείουν η υπόθεση να σχετίζεται με σπείρα δραστών που ετοίμαζε ένοπλες επιθέσεις στην περιοχή. Όταν τετραγωνιστούν οι κύκλοι, θα καταλάβουν ότι με ΤΝΤ δεν ληστεύεις τράπεζες.

 Ανατινάζεις φυλακές και βγάζεις έξω Ουτσεκάδες. Τους καλύτερους φίλους των αφεντικων μαζί με τους ισλαμοφασίστες.