5.6.13

Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ! Δεσμεύτηκαν και τα τελευταία ευρώ που είχε στο ταμείο!


ΠΑΣΟΚ ως τεντόπανο

Μετά από δικαστική απόφαση «μπλόκαραν» και τα τελευταία 100.000 ευρώ που είχε στα ταμεία του το ΠΑΣΟΚ και πλέον βρίσκεται (μετά την εκλογική) μπροστά και στην οικονομική χρεοκοπία.

 Οι 100.000 ευρώ ήταν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ και δεσμεύτηκαν με δικαστική απόφαση του πρωτοδικείου, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».
 Στο δικαστήριο είχε προσφύγει ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο ερευνάται από την εισαγγελία καθώς φέρεται να είχε μονοπώλιο στα ταξίδια του υπουργείου Εξωτερικών.

 Στα δικαστήρια απειλεί να προσφύγει και πάλι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους για τα οφειλόμενα ενοίκια, γι΄αυτό και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για μεταφορά του ΠΑΣΟΚ και πάλι στη Χαριλάου Τρικούπη.
Η εφημερίδα, μάλιστα κάνει λόγο και για εισηγήσεις στον Βενιζέλο για αυτοδιάλυση του κόμματος για να απαλλαγεί από τα χρέη.

http://olympia.gr/