19.6.13

"Βαράνε μύγες στην αμυντική βιομηχανία - Ας την κλείναμε αντί της ΕΡΤ"- Ποιος... το είπε



Efenpress: θα θέλαμε πολύ να  πούμε τι είναι αυτός που το είπε...

Η αμυντική βιομηχανία φαίνεται ότι δεν γλιτώνει με τίποτα το επόμενο λουκέτο. Πήρε αναβολή λόγω ΕΡΤ -και όχι μόνο- αλλά στο πεδίο της ενδοκυβερνητικής σύγκρουσης παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο.

Ο Νίκος Μπίστης στέλεχος της ΔΗΜΑΡ πλέον δήλωσε πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ ότι θα μπορούσε αντί της ΕΡΤ “να έκλεινε η αμυντική βιομηχανία στην οποία υπάρχουν 5000 άνθρωποι από τους οποίους οι 4000 “βαράνε μύγες”. 


Ο κ.Μπίστης είπε ότι η αμυντική βιομηχανία ήταν η πρώτη επιλογή αλλά -όπως είπε- “εκεί τέθηκαν τα ιδεολογικά θέματα της λαϊκής δεξιάς που φοβήθηκε τι θα πει η Χρυσή Αυγή”.

Οι δηλώσεις Μπίστη θα προκαλέσουν αντιδράσεις αφού το “βαράνε μύγες” για τους εργαζόμενους δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια.


Οι αμυντικές βιομηχανίες οδηγούνται ακόμη και σήμερα στην απόλυτη απαξίωση . Ας ρωτήσει ο κ.Μπίστης τους κυβερνητικούς του εταίρους στην ΝΔ:


  • Γιατί έχει “ακέφαλα” τα ΕΑΣ ενώ υπάρχουν συμβόλαια για παραγγελίες 180 εκατομμυρίων δολαρίων από την ΑΤΚ των ΗΠΑ; Η οποία δεν βρίσκει κανένα να υπογράψει!
  • Γιατί αδιαφορεί πλήρως για την απαξίωση της ΕΑΒ; Τι έχει κάνει ένα χρόνο τώρα .Προτάσεις υπάρχουν . Γιατί δεν απαντούν καν;
  • Για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εκτός από την έκφραση ...διαρκούς αισιοδοξίας τι ακριβώς έχει κάνει η κυβέρνηση; 

  • http://www.onalert.gr/stories/varane-myges-oi-ergazomenoi-stin-amyntiki-viomixania