27.6.13

Πείτε «αντίο» σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα!

Η Dr Γιολάντα Πεπέ, πλαστική χειρουργός , διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
 παρουσιάζει μία επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας η οποία συνδυάζει τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και βλαστοκυττάρων.

Το όνειρο κάθε γυναίκας σε όλες τις ηλικίες είναι να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση.

 Η άσκηση και η διατροφή είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες, αλλά σίγουρα δεν επιδρούν καθόλου στην επιδερμική χαλάρωση που επέρχεται με τα χρόνια.

 Ο συνδυασμός συγκεκριμένων ραδιοσυχνοτήτων και βλαστoκυττάρων αποτελεί τη λύση.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή με τη χρήση ενός μηχανήματος νέας τεχνολογίας Coax Med και η εφαρμογή βλαστοκυττάρων απογειώνουν το αποτέλεσμα και προσφέρουν ένα σφριγηλό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα.


Τι είναι το Coax Med; Το Coax Med είναι το πιο ολοκληρωμένο ιατρικό μηχάνημα, καθώς διαθέτει μονοπολικό RF με 14 διαφορετικές συχνότητες και ξεχωριστή κεφαλή για το πρόσωπο και το σώμα, Cavitation με τελευταίου τύπου δραστικότερους λιπολυτικούς υπερήχους, οι οποίοι δρουν από μόνοι τους ή με παράλληλη εφαρμογή RF με την ίδια κεφαλή, λεμφομασάζ με vacum και κρυοθεραπεία.


 Το Coax Med συνδυάζει δυο καινοτόμες τεχνολογίες.
Το Cavitation (λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων) για λιποκαταστροφή και το RF (μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα) για σύσφιξη μέσω της παραγωγής καινούργιου κολλαγόνου.



Πώς λειτουργεί;

Προσφέρει σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες (RF) -όπως και στο πρόσωπο- μέσω της παραγωγής κολλαγόνου. Οι Ραδιοσυχνότητες, εκτός από την κολλαγένεση που προκαλούν, έχουν την ιδιότητα να κάνουν και λιποσυρρίκνωση. Η συρρίκνωση του λιποκυττάρου επιφέρει και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Οπότε μας παρέχονται σύσφιξη και εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε μία θεραπεία. Επίσης, το Coax Med εξασφαλίζει λιποκαταστροφή με το Cavitation, δηλαδή μια αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Κι όταν λέμε «αναίμακτη λιποαναρρόφηση» εννοούμε την αφαίρεση των λιπoκυττάρων από το σώμα μας με τη βοήθεια του λιπολυτικού υπερήχου χαμηλών συχνοτήτων. Ο υπέρηχος αυτός (Cavitation) δημιουργεί το φαινόμενο της σταθερής «σπηλαίωσης» στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη ρήξη της κυτταρικής μεμβράνης. Η αποβολή του λίπους από το σώμα πραγματοποιείται μέσω της φυσικής οδού του οργανισμού, γι’ αυτό και απαιτείται η κατανάλωση νερού και τροφών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, όσο διαρκέσει η θεραπεία.
Με ποιο τρόπο δρα ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων και βλαστoκυττάρων;
Η νέα τεχνολογία με βλαστοκύτταρα σε συνδυασμό με το Coax Med είναι μια μέθοδος με καταπληκτικά αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο, γίνεται λόγος για τις εκπληκτικές δυνατότητες που μας παρέχουν τα βλαστοκύτταρα και για τη χρησιμότητά τους σε πολλούς τομείς της σύγχρονης Ιατρικής. Τα βλαστοκύτταρα είναι στην πραγματικότητα τα «έξυπνα» κύτταρα (smart cells) του σώματος που κινούνται από μόνα τους, για επανόρθωση ακριβώς στο σημείο όπου υπάρχει ανάγκη δημιουργίας νέου ιστού (ο οποίος μπορεί ή να έχει τραυματιστεί ή να έχει αλλοιωθεί). Με τον τρόπο αυτόν, το σώμα «επισκευάζεται», ενώ συγχρόνως νέα κύτταρα και νέοι ιστοί δημιουργούνται. Έτσι, η έως τώρα μη αναστρέψιμη καταστροφή των κυττάρων του οργανισμού αναστρέφεται δυναμικά, αφού τα βλαστοκύτταρα έχουν την ικανότητα να δημιουργούν ένα «νέο» ανοσοποιητικό σύστημα.
Ποια είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου;
Μ’ αυτόν τον καινοτόμο συνδυασμό πετυχαίνουμε άμεση συστολή του κολλαγόνου, μακροχρόνια διέγερση σύνθεσης νέου κολλαγόνου, ανόρθωση γλουτών, σύσφιξη στήθους, εξαφάνιση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη, λιποκαταστροφή στα σημεία που εφαρμόζεται (αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης), καθώς και επανόρθωση του δέρματος και αποκατάσταση ύστερα από ένα χειρουργείο λιποαναρρόφησης (λιπογλυπτική).

Info: Dr Γιολάντα Πεπέ, Αγίας Σοφίας 37, 3ος όροφος, τηλ.: 2310 287800