3.5.13

Ο ρατσισμός του Καμίνη και του κράτους εναντίον των Ελλήνων δεν έχει όρια. Αφυπνισθείτε ραγιάδες (video)



Ξεπέρασε κάθε όριο η φασίζουσα πολιτική των  εναντίον των Ελλήνων ...! Που ήσασταν όταν λαθρομετανάστες καταλάμβαναν τις πλατείες κύριοι?

Γράφει ο  .. ((Λ)) ..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γίναμε μάρτυρες γεγονότων ΠΟΥ Μας αποδεικνύουν περίτρανα Πως  ναι, υπάρχει ρατσισμός. Ναι, υπάρχει φασισμός. ΤΑ Πολιτικά πειθήνια Όργανα Της  Νέας «Προοδευτικής» Εποχής  εφαρμόζουν πλέον  απροκάλυπτα ρατσιστικές Διακρίσεις ΚΑΙ τις επιβάλουν ΜΕ φασιστικό τρόπο.  Με τα δόγματα «έτσι θέλω»  αλλά και  «αν δεν πάρει ο ξένος δεν θα πάρει και ο Έλληνας» μια ακόμα μαριονέτα της Νέας Τάξης, ο "λαθροδήμαρχος", έδωσε εντολή επέμβασης της αστυνομίας εναντίων της κίνησης διανομής τροφίμων σε Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή και φυσικά εναντίων και των χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για να παραλάβουν τρόφιμα.

Φυσικά, Συμφωνα ΜΕ πολυακουσμένα λαθρολάγνους  ΤΟΥ συστήματος,  Η. Κίνηση διανομής ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ  Έλληνες  συνιστά ΚΑΤΙ παραπάνω ΑΠΌ ... έγκλημα!  ΚΑΙ Αυτο επειδή Η. ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ κόμματος απευθυνόταν  ΜΟΝΟ ΣΕ Έλληνες. Φτάσαμε λοιπόν ΣΤΟ σημείο ΝΑ διώκεται κάποιος ΓΙΑΤΙ διοργανώνει Δράσεις βοήθειας Πώληση ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ Αυτο θυμίζει φασισμό ΚΑΙ  Γερμανικό Ναζισμό τοτε ΤΙ θυμίζει υποκριτές ΚΑΙ ΤΟΥ προδότες έθνους?

Ναι, όλοι εσείς, οι ψευτοπροοδευτικοί, που αυτή τη στιγμή ρηγνύετε τα ιμάτια σας, Ειστε ρατσιστές εναντίων Των Ελλήνων.   Ποιός  ΑΠΌ εσάς αντέδρασε στις συγκεντρώσεις Των λαθρομεταναστών ΣΤΗΝ Πλατεία Συντάγματος Η. ΣΤΗΝ Ομόνοια Η. ΣΤΑ Προπύλαια??  Από που και ως που λαθρομετανάστες έχουν δικαίωμα να καταλαμβάνουν τις πλατείες για ΠΡΟΣΕΥΧΗ κύριοι??  Ποιός  είχε δώσει τέτοια Αδεια??  Που ηταν Ο Νόμος  ΣΕ αυτές τις περιπτώσεις? Και αφού εκείνοι αποκτούν αυτό το δικαίωμα, ΓΙΑΤΙ Ενα κόμμα ΔΕΝ έχει δικαίωμα ΝΑ μοιράσει ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ  Έλληνες ΣΤΗΝ ίδια Πλατεία ΠΟΥ ΟΙ λαθρομετανάστες κατέλαβαν για να προσευχηθούν?  



Ποιός  ΑΠΌ εσάς αντέδρασε ΣΤΗΝ  ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Προσφορά ΤΟΥ  ΣΩΡΟΣ  στους Δήμους Αθηναίων ΚΑΙ Θεσσαλονίκης  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Στη ΡΑΤΙΣΙΚΗ Αποδοχή Της «βοήθειας» ΓΙΑ ΤΗ  στέγαση Των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Της Ελλάδος?

Ποιός ΑΠΌ Ολους εσάς  πολυακουσμένα «προοδευτικούς» που «κόπτεστε» ΓΙΑ ΤΟ Καλο Της κοινωνίας Μας  αντέδρασε  ΣΕ Αυτο ΤΟ  Φεστιβάλ «Μαστούρας»  που παραδοσιακά και φέτος θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του λαθροδημάρχου μας?

Αυτα ΕΙΝΑΙ μόνον ελάχιστα ΠΟΥ ερωτήματα τίθενται πλέον ΑΠΌ πολυακουσμένα απλούς Έλληνες πολίτες ΚΑΙ ΣΤΑ οποία ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ μπορεί ΝΑ απαντήσει ΟΥΤΕ Ο κ. Καμίνης, ούτε οι εκάστοτε δοσιλογικές κυβερνήσεις, και φυσικά ούτε η σημερινή.  Γιατί? Γιατί  . ολοι συνδέονται ΜΕ ποικίλης μορφής συμφέροντα Ως Πώληση ΤΗΝ ύπαρξη λαθρομεταναστών Στη Χώρα  ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ συμφέρον ΑΠΌ ΤΗΝ ύπαρξη «φθηνών εργατικών χεριών», άλλοι συνδέονται με ψηφοθηρικά πλέον συμφέροντα, καθώς μην ξεχνάτε ότι κάποιοι πλέον ψηφίζουν ...! Άλλοι εξυπηρετούν ξεκάθαρα τα ανώτερα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλει να διασπάσει την κοινωνική συνοχή κρατών μέσα από την εγκαθίδρυση μειονοτήτων στα κράτη. Όλοι σας πάντως έχετε συμφέρον.

ΤΟ Θέμα ΕΙΝΑΙ ότι προκύψει ΜΕ αυτές σας τις κινήσεις  ΤΟ μονο επιτυγχάνετε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ενισχύετε κόμμα Της Χρυσής Αυγής.  Και θα είμαστε ξεκάθαροι.  Αν αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμείτε, τότε απλώς είστε ανίκανοι και ανόητοι, εκτός από δούλοι ξένων συμφερόντων,  και μακάρι να το αντιληφθεί γρήγορα ο ελληνικός λαός και να σας στείλει εκτός πολιτικών θεσμών άμεσα.  Αν όμως το σχέδιο που υπηρετείτε είναι να δυναμώσετε 2 φωνές εκ διαμέτρου αντίθετες, Χρυσή Αυγή από τη μία και ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, για την δημιουργία κοινωνικής αναταραχής , τότε όταν τα πράγματα φέρουν στο τιμόνι της χώρας μια εθνική πατριωτική κυβέρνηση, ολοι εσείς ΘΑ πρέπει  ΝΑ δικαστείτε ΓΙΑ εσχάτη προδοσία ΕΝ καιρώ πολέμου.  Και φυσικά γνωρίζετε ποια είναι η ποινή.  

ΠΗΓΗ