28.5.13

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ θέλουν "αντιρατσιστικό" ενώ μας απειλούν με πόλεμο (vid)

Eνώ η Σουηδική πρωτεύουσα καίγεται για περισσότερο από μια εβδομάδα, ενώ στο Λονδίνο Βρετανός στρατιώτης αποκεφαλί στικε δημοσίως, και ενώ η Συρία αιματοκυλίζεται από έναν ανηλεή θρησκευτικό πόλεμο, εδώ στην Αθήνα έχουμε συγκεντρώσει από την ίδια "δεξαμενή" του σαλαφισμού, εξίσου αν όχι φανατικότερα στοιχεία, και μας απειλούν με πόλεμο, μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, συγκεντρωμένοι στο κέντρο της Αθήνας υπό την ανοχή του "ελληνικού" κράτους, και του αγαπητού για τους λαθρομετανάστες δημάρχου, Γιώργου Καμίνη.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Ευρώπη καταδεικνύουν με τον πλέον ηχηρό τρόπο ότι το "πείραμα" ή το σχεδιο της πολυπολιτισμικότητας, απέτυχε παταγωδώς, κάτι που οι ιθύνοντες έπρεπε να γνωρίζουν εξ'αρχής, εκτόςεάν συνέβη με σκοπό. Αποδείχτηκε ότι ένα μεταναστευτικό ρεύμα για να αφομοιωθεί σε κάποια χώρα, θα πρέπει να υπάρχει ένα συστατικό συγκόλησης είτε φυλετικό, είτε εθνικό, είτε θρησκευτικό.
Με τους πληθυσμούς από Ασία, και Βόρεια Αφρική, που ανήκουν σε διαφορετικές εθνικές, και φυλετικές ομάδες, ένα στοιχείο που θα βοηθούσε στην ενσωμάτωσή τους θα ήταν το θρήσκευμα. Όμως κατά πλειοψηφία ανήκουν στην μουσουλμανική κοινότητα, και συνεπώς οι πληθυσμοί αυτοί που διέρχονται κατά χιλιάδες τα σύνορά μας, επί του πρακτέου δεν μπορούν να "χωνευθούν" από την ελληνική εθνική "μηχανή", τουλάχιστον όχι σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
Στη Σουηδία, μια κατ'εξοχήν χριστιανική χώρα, ευελπιστούσαν ότι θα το καταφέρουν. Απέτυχαν οικτρά, και τώρα θα πληρώσουν το τίμημα. Ένα τίμημα που έρχεται γρήγορα και σε μας. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως μας απειλούν ακόμα και με πόλεμο.
Είναι απορίας άξιον πως ΣΥΡΙΖΑ (τον οποίο ευχαριστούν συνεχώς οι λαθρομετανάστες για τη βοήθεια που τους προσφέρει), ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ, επιδιώκουν να φέρουν στη Βουλή με το έτσι θέλω, το εκτρωματικό "αντιρατσιστικο" νομοσχέδιο, το οποίο ως στόχο έχει τη φίμωση της κοινής λογικής και της καταστολής του εθνικού ένστικτου επιβίωσης.
Χθες ο πρωθυπουργός επέμεινε ότι δεν θα προωθήσει στην Βουλή την διαδικασία για την συζήτηση και την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου την ώρα που Βενιζέλος, Κουβέλης στηρίζουν το σχέδιο που έχει συντάξει ο αρμόδιος υπουργός κ. Αντώνης Ρουπακιώτης.
“Η κυβέρνηση δεν θα φέρει το νομοσχέδιο, τα άλλα δύο κόμματα ας κάνουν ότι αποφασίσουν” έλεγε κυβερνητική πηγή μετά την χθεσινοβραδινή σύσκεψη ενώ πρόσθετε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αντιπαρέρχεται και τις αιτιάσεις των δύο πολιτικών αρχηγών για τον συντονισμό της κυβέρνησης. “Επειδή αρνήθηκε ο πρωθυπουργός να προωθήσει το αντιρατσιστικό έβαλαν θέμα συνολικότερης λειτουργίας της κυβέρνησης” έλεγε η ίδια πηγή. Η διαρροή έγινε ενώ είχαν προηγηθεί οι έντονες δηλώσεις των κ.κ. Βαγγέλη Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη που πρότειναν να κατατεθεί το νομοσχέδιο και ας υπάρξουν τροποποιήσεις και βελτιώσεις κατά την κοινοβουλευτική διαδικασία και έβαλαν και γενικότερο ζήτημα λέγοντας ότι η ψήφισή του είναι “αξιακό θέμα” και “θέμα δημοκρατίας”.
Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ υπάρχει εξήγηση. Τα ποσοστά τους καταρρέουν, τη Βουλή πιθανότατα θα τη βλέπουν με το "κιάλι" στις επόμενες εθνικές εκλογές, και προσπαθούν να συσπειρώσουν ότι απέμεινε. Ελπίζουν μέσα στην απελπισία τους ότι "απαγορεύοντας" την "σκληρή" Δεξιά, θα μπορέσουν να εισπράξουν αυτοί τα ωφέλη. Δεν είναι όμως έτσι, διότι ήδη έχουν κριθεί, "εζυγίσθησαν, εμετρήθησαν, και ευρέθησαν ελλιπείς".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr