13.5.13

UGK και Ισλαμιστές λαθρομετανάστες ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδος ...Τα σημάδια των Καιρών!


Αν δεν σταθούμε να δούμε κατάματα το σοβαρότατο πρόβλημα που μέχρι τώρα απλά  φροντίζουμε να το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι μας, τα πράγματα θα ξεφύγουν με απρόβλεπτα αποτελέσματα !

Ίσως οι κάμερες τρελαίνουν ,επειδή τον πλούτο πολλοί εμίσησαν αλλά τη δόξα ουδείς ...Πολλές φορές όμως αντί να σε προσγειώσουν και να δεις την πραγματικότητα κατάματα ,βλέπεις και ακούς μόνο αυτά που θέλεις !



Θα ξεκινήσουμε με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την υπερευαισθησία κάποιων που τυχαίνει αυτήν την  χρονική  συγκυρία να είναι στη κυβέρνηση και το μόνο που κόπτονται είναι δήθεν τα ανθρώπινα δικαιώματα μόνο όμως για τους λαθρομετανάστες και όχι για Έλληνες !

Θέλουμε να πιστεύουμε και ότι η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου της Δικαιοσύνης, ότι κινείται από σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι από πολιτικά κριτήρια, με στόχο την συλλογή ψήφων από το νέο νόμο περί Ιθαγένειας που είναι στα σκαριά για την επαναφορά της ψήφου των λαθρομεταναστών !

Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε την πρεμούρα αλλά και το άγχος να έρθει το νομοσχέδιο και να ψηφιστεί στη Βουλή  λες και έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα τη στιγμή που ύπαιθρος είναι στα χέρια Αλλοδαπών κακοποιών με εγκληματικά κτηνώδη ένστικτα !

Η Εισβολή του Αλβανού κακοποιού με χειροβομβίδες και η ληστεία 30 αμάχων Χωρικών σε καφενείο , αλλά και η δολοφονία δύο ηλικιωμένων ανθρώπων, με ένστικτα κτηνώδη γιατί μόνο κτήνος πρέπει να είσαι όταν χτυπάς στο ύπνο δύο ανήμπορους γερόντους που δεν μπορούν να αμυνθούν και δεν ανατριχιάζεις από τις πονεμένες κραυγές τους ....Δεν είχες Παππού εσύ ,δεν έχεις Γιαγιά ανθρωπόμορφο κτήνος ;

Αλλά σίγουρα θα περιμένεις κάποιον Υπουργό να σε συμπονέσει και να σε αποφυλακίσει για να ξανακάνεις απλά τα ίδια και χειρότερα

Πριν από λίγο καιρό είχαμε την επιχείρηση των Αλβανών κακοποιών στις Φυλακές Τρικάλων και την απόδραση 11 κακοποιών που τα γεγονότα απέδειξαν ότι δεν έφυγαν να πάνε στη Πατρίδα τους ,αλλά κινούνται εντός του Ελληνικού Χώρου μακελεύοντας απλούς άμαχους και γυναικόπαιδα σε καιρώ ειρήνης ...Νυφούλα τη θάψανε την κορούλα τους οι γονείς της Κατερίνας γιατί ;

Γιατί κάποιοι δεν βλέπουν  πέρα από τα μάτια τους ,δεν είδαν αλλά ούτε και κατάλαβαν ποτέ  ότι δεν είναι επικεφαλής κομματικών μηχανισμών αλλά Κυβερνούν αυτόν εδώ το τόπο και τους Έλληνες κατοίκους  ...Σε ποια χώρα θα γινόταν Στρατιωτική επιχείρηση με 1.000 σφαίρες από Πολεμικά όπλα και 21 χειροβομβίδες που δεν εξερράγησαν ,ακόμη μαζεύουν χειροβομβίδες τα τμήματα του ΤΕΝΞ στα Τρίκαλα... και δεν θα γινόταν χαλασμός ; Μήπως είχαμε καμιά παραίτηση από ευαισθησία 

Κανείς από αυτούς που έκαναν την επιχείρηση δεν συνελήφθη ,κανένα από τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά ,σε μια επιχείρηση που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε ενώ η αντίδραση των Αστυνομικών Δυνάμεων ήταν χωρίς οπλισμό και χωρίς πληροφορίες ...Δεν μπορείς να στέλνεις την  Ομάδα ΔΙΑΣ οπλισμένους με πιστόλια να αντιμετωπίσει φονιάδες με ΑΚ-47 !


Η επιχείρηση αντιμετώπισης έχει τόσα κενά που αν τα πάρουμε με τη σειρά ο Υφυπουργός της Δικαιοσύνης αντί να ασχολείται με νομοσχέδια θα έπρεπε να γυρίζει όλες τις φυλακές και να επιβλέπει  μέτρα που δεν χρειάζονται ντε και καλά ....χρήματα !

Το κατασκευάσεις μια υπερυψωμένη σκοπιά με ξύλινα στηρίγματα και να τοποθετήσεις περιμετρικά 50 τσουβάλια με άμμο και να την επανδρώσεις με 2 άνδρες οπλισμένους με οπλοπολυβόλα που έχουμε γεμάτες τις αποθήκες από τον αποσυρόμενο οπλισμό HK11 της σειράς των FN δεν χρειάζεται χρήματα αλλά λίγο  μυαλό ...

Το να τοποθετήσεις εναν προβολέα που να χειρίζεται χειροκίνητα ή σκοπευτικά νυκτός δεν θέλει πολιτική απόφαση αλλά γνώσεις και αποφασιστικότητα !

Το να αποφασίσεις όμως και  να δώσεις την εντολή να κινηθούν τα ΕΚΑΜ στις 7: 30 πρωί σχεδόν μετά από δώδεκα ώρες από την Στρατιωτική Επιχείρηση είναι απλά ευθυνοφοβία και ασχετοσύνη και δυστυχώς αυτά υπάρχουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα !

Αν λέμε αν αποφασίσουν οι φυλακισμένοι κακοποιοί να κάνουν οργανωμένη απόδραση σε όλες τις φυλακές της χώρας και να ακολουθήσουν και οι κρατούμενοι στα κέντρα κράτησης που είναι ξέφραγο αμπέλι, ενώ η Πατρίδα μας θα έχει δεχθεί μια από τις κυοφορούμενες κρίσεις και σε συνδυασμό με προσχεδιασμένη προβοκάτσια στη Θράκη μας υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης ; Αμφιβάλουμε !!
`
Σε κάθε χώρο κράτησης υπάρχει και λειτουργεί δίκτυο μεταξύ των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών και αυτό είναι γνωστό ακόμη και σε άσχετους Πολιτικούς ! Η εκμετάλλευση της θρησκείας του Ισλάμ αυτών των ανθρώπων είναι δεδομένη και η κουλτούρα τους δεν έχει σχέση με την Ελληνική κουλτούρα ...Ούτε η Ζωή έχει την ίδια αξία για όλους !

Επειδή πιστεύουμε ότι δεν ήταν τυχαία η επιχείρηση των Φυλακών  Τρικάλων να  θέσουμε ενα απλό ερώτημα, έγινε μετακίνηση σκληρών  κακοποιών ώστε να σπάσουν τυχόν επαφές ,αλλά και η γνώση των σημείων που δεν φυλάσσονται ;

Αν κάποιος έχει τη δύναμη και το χρήμα να οργανώνει επιχείρηση με Πολεμικά Όπλα ,αυτοκίνητα ,χειροβομβίδες αλλά και αλεξίσφαιρα γιλέκα σίγουρα θα το επιχειρήσει ξανά με καλύτερο εξοπλισμό ,περισσότερες πληροφορίες και αποφασισμένους UCKάδες !

Άπαντες γνωρίζουν οτι  υπάρχουν κρύπτες με όπλα πυρομαχικά και χρήματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο ! 

Αλλά και ο σχεδιασμός στο πόδι δήθεν πολυδύναμων Αστυνομικών Τμημάτων
από πολιτικούς του  Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως  χωρίς στόχο ... Έχουν αφήσει στο Έλεος του Θεού την Ελληνική Ύπαιθρο και τους κατοίκους της  με τα όπλα στα χέρια !

Έχουν στερήσει τις Αστυνομικές Διευθύνσεις από ανθρώπους με γνώσεις ανθρωπογεωγραφίας και πληροφοριών αλλά και γνώσεις περιοχών ,μονοπατιών και κρυψώνων !

Για φανταστείτε τι έχει να συμβεί σε παρατεταμένη Εθνική κρίση και σε μια έκρηξη αποδράσεων από τις φυλακές και τα κέντρα κράτησης  σκληρών αλλοδαπών κακοποιών και Ισλαμιστών   ...Απλά δεν θα προλαβαίνουμε να μαζεύουμε  τα ασυμμάζευτα !


Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α