15.5.13

Αποκάλυψη : Οι Τούρκοι πιλότοι τρέμουν τους S-300 ...Και εμείς τους κρατάμε για παρουσίαση !!


Ο Henri Barkey [αναλυτής της Τουρκίας στο Πανεπιστήμιο Lehigh], σε συνέντευξή του στην Τούρκικη εφημερίδα  ''Ραντικαλ'' αποκαλύπτει για τους Ελληνικούς S-300 ...  


  Εκείνη την εποχή, η τουρκική πολεμική αεροπορία ασκείται, στο Ισραήλ, για την αντιμετώπιση  των Κυπριακών   S-300, επειδή δεν ήξεραν πώς να τους αντιμετωπίσουν και τους   έτρεμαν "...


Οι Ισραηλινοί είχαν κάποια πείρα από τους Συριακούς S-300

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι οτι και οι Ισραηλινοί τους έτρεμαν και τους τρέμουν ,πριν από λίγο καιρό Ανώτατος Αξιωματικός της Αεροπορίας του Ισραήλ  δήλωσε οτι δεν τους φοβάται τους S-300 γιατί τους γνωρίζει απο την εκπαίδευση της αεροπορίας στην Ελλάδα !
Αλλά και η επίσκεψη στον Πούτιν απο τον Νετανιάχου έχει σκοπό να  μην πουλήσει στη Συρία το ανανεωμένο σύστημα των S-300!

Η Αλήθεια είναι οτι οι Ισραηλινοί σε όλες τις συνεκπαιδεύεσεις που κάνανε με την Ελληνική Πολεμική αεροπορία πάντα ζητούσαν την ενεργοποίηση των S-300 επιζητούσαν το ''lock ''και την εμπλοκή των S-300 ...Όμως όταν σταμάτησαν να πετάνε πάνω από τα Ελληνικά νησιά (για να μην στενοχωρήσουν τους Τούρκους) το αίτημα τους πέρναγε ντούκου !!!

Για να μην είμαστε όμως και μηδενιστές δεν υπήρχε πολιτική απόφαση για εκτέλεση βολής απο τους S-300 που είναι 100% ενεργοί !

Να μην ξεχνάμε οτι ο θάνατος του Σμηναγού  Ηλιάκη ήταν γιατί οι Τούρκοι πήγαν να φωτογραφίσουν τους S-300
Aν όμως πιστέψουμε τα σημερινά γεγονότα και τις εντολές της Στρατιωτικής Ηγεσίας  του Α/ΓΕΕΘΑ αλλά και επίσκεψη του Αρχηγού ΑΤΑ στους S-300 η υπόθεση για εκτέλεση βολής είναι δεδομένη ...Ίδωμεν !

''Πληροφορίες  που έχουμε ειναι οτι σχεδιάζονται πυρετωδώς  και οι πτήσεις των στόχων ''

http://www.veteranos.gr