7.5.13

N.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ "Ο Στουρνάρας έχει πέσει έξω. Χρειαζόμαστε σχηματισμό κυβέρνησης"


Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι "δεν χρειαζόμαστε ανασχηματισμό, χρειαζόμαστε σχηματισμό κυβέρνησης".
 Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Real FM και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, για τις εκθέσεις του ΔΝΤ, για τις δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα, για τον ανασχηματισμό αλλά και τον Δήμο της Αθήνας.


  "Δεν χρειαζόμαστε ανασχηματισμό, χρειαζόμαστε σχηματισμό κυβέρνησης", είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε μάλιστα το ισοζύγιο του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, είναι θετικό.
  Παράλληλα επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, θα πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο.
  Όσο για τις εκθέσεις του ΔΝΤ και την αισιοδοξία που επικρατεί τόνισε:
  "Το τι λένε οι εκθέσεις του ΔΝΤ και άλλων διεθνών οίκων, δεν τις λαμβάνω ιδιαίτερα υπόψη μου, διότι σας υπενθυμίζω την πλήρη καταστροφολογία πάνω στην οποία στήθηκαν τα όποια και όσα μέτρα για να έρθουν τρία χρόνια μετά να μας πουν ότι έκαναν λάθος τη συνταγή, και τώρα γράφουν αυτά που γράφουν.
  Μακάρι η ευημερία των αριθμών να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα, άλλα μέχρι στιγμής, αυτή η πραγματικότητα σε ότι αφορά την τσέπη του Έλληνα, δεν το έχουμε δει να υπάρχει".
  "Να μην εφησυχαζόμαστε επειδή ο Έλληνας δεν μιλάει"
  Ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε ότι "δεν υπάρχει αμφιβολία για την υπομονή και την αντοχή που έχουν δείξει οι Έλληνες. Αρκεί ένα τυχαίο γεγονός η ένα μέτρο που δεν το περιμένεις για να δημιουργήσει την κοινωνική έκρηξη. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Στουρνάρας αλλά, μην εφησυχαζόμαστε επειδή ο Έλληνας δεν μιλάει" και συμπληρώνει:
  "Εγώ δεν νοιώθω τόσο ήσυχος για όλα αυτά που θέλει να μας καθησυχάσει ο κ. Στούρναρας. Μακάρι να έχει πέσει μέσα, μέχρι τώρα πάντως έχει πέσει έξω".
  Για το επεισόδιο Χρυσής Αυγής - Καμίνη και τη διεκδίκηση της Δημαρχίας
  "Επί των ημερών μου ποτέ δεν έγιναν εικόνες "φιλανθρωπικής" δράσης στην πλατεία Συντάγματος", είπε, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την δράση της Χρυσής Αυγής και το επεισόδιο με τον κ. Καμίνη.
  "Η πλατεία Συντάγματος είναι για συγκεκριμένους λόγους και όχι για τέτοιες παραστάσεις που δίνουν άσχημη εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό", συμπλήρωσε.
  "Αν την Κυριακή είχαμε εκλογές, ναι, θα ήμουν υποψήφιος σαν ανεξάρτητος για τον Δήμο της Αθήνας, ακόμα κι αν η ΝΔ στηρίξει τον κ. Καμίνη. Δε με ενδιαφέρει ποιος θα έχει την πολιτική στήριξη ποιου", κατέληξε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr