24.5.13

H 5η Μεραρχία Κρητών και οι Ε.Δ της Ελλάδος τίμησαν τον Βετεράνο Νεοζηλανδό Roye Hammond Μαχητή της Μάχης της Κρήτης !

Σε μια σεμνή Τελετή που δείχνει την Ανωτερότητα  αλλά και την Ευγνωμοσύνη των  Ελληνικών  Ενόπλων Δυνάμεων η 5η Μεραρχία Κρητών ,  τίμησε  σήμερα το μεσημέρι τον Βετεράνο 94χρονο  ΝεοΖηλανδό Ρόι Χάμμοντ (Roye Hammond)  Μαχητή  της Μάχης της Κρήτης !



Άγημα τιμών παρουσίασε όπλα μπροστά απο το Διοικητήριο της Μεραρχίας ενώ ο Βετεράνος Μαχητής καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι σηκώθηκε υποβασταζόμενος απο την συνοδό του όταν ο Διοικητής της Μεραρχίας των Κρητών Ταξίαρχος  Χιονής Νικόλαος  του απένειμε την τιμητική πλακέτα !







Πρεσβευτής της Ελλάδος ο Βετεράνος με τα δάκρυα του  να κυλούν  στο πρόσωπό του ειναι  παντού σε όλες τις εκδηλώσεις τις Μάχης της Κρήτης από τη Αγιά ,τον Αποκόρωνα ,το Γαλατά !

Πληροφορίες φέρουν τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο να απονέμει τιμητική πλακέτα την Κυριακή 26 Μαίου κατά την επίσκεψη του στη Κρήτη !


Να υπενθυμίσουμε οτι ο Α/ΓΕΕΘΑ θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την μάχη της Κρήτης αλλά και στην επιδειξη του F-16 ΖΕΥΣ στο αεροδρόμιο του Μάλεμε !

Βετεράνος: Eνα μεγάλο ευχαριστώ στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα που ανέδειξε το θέμα του Βετεράνου ΝεοΖηλανδού  Μαχητή ...Αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επώνυμους και ανωνύμους bloggers που ανέδειξαν το θέμα  και έδειξαν την δύναμη του διαδικτύου  σε ένα τεράστιο θέμα για την Πατρίδα μας,  που δυστυχώς για τα ΜΜΕ  δεν πουλάει !
Να είστε καλά !