27.5.13

Ο ΣΚΑΪ έγινε...Ληξιαρχείο του Αφγανιστάν!

Ο... Αφγανός μετά τη σύλληψή
του από την ΕΛ.ΑΣ

Απίστευτη  η "ενημέρωση" από τον ΣΚΑΪ!
Στο δελτίο ειδήσεων χαρακτήρισαν ο μεν δημοσιογράφος τους τον Αφγανό κακοποιό που πέταξε την κοπέλα στα βράχια, ΝΕΑΡΟ η δε τηλεπαρουσιάστρια, τον απεκάλεσε ...17χρονο

Άρα ...ανήλικο, για να έχει ελαφρυντικά στο δικαστήριο, αφού ο ίδιος (μετά από συμβουλή του δικηγόρου του) δήλωσε ...17χρονος, κι ας είναι τουλάχιστον 25!

Στην Ελλάδα, είσαι ότι δηλώσεις και οι τηλεκατευθυνόμενες ειδήσεις βγάζουν και ληξιαρχικές πράξεις!

Όχι δεν είναι 17χρονος, είναι ...10χρονος, ή καλύτερα είναι βρέφος και ψάχνει την...πιπίλα του!


Έτσι δεν δήλωσε και ο ομόθρησκός του στην Πάρο;
Άντε βάλτε ακόμα καμιά τουρκοσειρά στο σταθμό σας. 
Άντε ....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Δευτέρα (27/05) ο Αφγανός, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει την τσάντα μιας 20χρονης φοιτήτριας και στη συνέχεια την έριξε σε γκρεμό, στην περιοχή Μουράγια στην πόλη της Κέρκυρας. 
 
Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (29/05), με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι 17 ετών. 
 
Οι αρχές, ωστόσο, έχουν σοβαρές επιφυλάξεις για την ηλικία του και για το λόγο αυτό προτίθενται να τον υποβάλλουν σε τεστ DNA, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα. Να σημειωθεί ότι διαφορετικά αντιμετωπίζεται από το νόμο ένας ανήλικος από έναν ενήλικα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στην συγκεκριμένη υπόθεση. 
 
Εν τω μεταξύ, η νεαρή κοπέλα, η οποία υπέστη κατάγματα στα άκρα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 
 
corfupress
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr