11.5.13

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Ελληνική Αστυνομία τους χάλασε τη..."διασκέδαση"!


Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης  και σύλληψη τριών ατόμων για  διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας

Συνελήφθησαν σήμερα (11-05-2013) έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 25 ετών και 24χρονος ομογενής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας».


Συγκεκριμένα, ξημερώματα της 11-05-2013, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας 48χρονου, που αναζητείται, ο 24χρονος συλληφθείς έλαβε χρηματικό ποσό προκειμένου 31χρονη, που εργαζόταν στο προαναφερθέν κατάστημα, να προβεί σε ασελγείς πράξεις, σε ειδικά διαμορφωμένο και αθέατο χώρο του καταστήματος, στερούμενη σχετικής αδείας εγκατάστασης και χρήσης του ανωτέρω οικήματος για το συγκεκριμένο σκοπό και βιβλιαρίου υγείας.

Κατά τη στιγμή του  ελέγχου υπεύθυνος του παραπάνω καταστήματος ήταν ο παραπάνω 40χρονος, ενώ ο 25χρονος συλληφθείς όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος, στερούταν βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.

Σε βάρος της προαναφερόμενης 31χρονης αλλά και 20χρονης που εργαζόταν στο κέντρο διασκέδασης, στερούμενη άδειας εργασίας, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Έπειτα από έρευνα, εντός  του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 925 ευρώ και 179 μάρκες διαφόρων χρωματισμών.