11.5.13

Η ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ



Του Γιώργου Κρικόπουλου



Η τριαδική κομματική συγκυβέρνηση (Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) σπαράσσεται στο εσωτερικό της με τις δημόσιες πλέον αντιπαραθέσεις των ομάδων τους , (για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων-ρουσφέτια στον ΟΑΕΔ κ.α) άνευ αρχών και αξιών , αυξάνοντας την αναξιοπιστία τους.Στην ουσία έχει επέλθει διάσπαση των τριών κομμάτων. Τυπικά όμως κρατούνται από τις καρέκλες τις εξουσίας , αλλά δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί...

ώστε να στηθεί το νέο ελεγχόμενο πολιτικό σκηνικό. Με άλλα λόγια υλοποιείται και στη χώρα μας το ίδιο ακριβώς μοντέλο που εφαρμόστηκε σε άλλες χώρες του Νότου,ώστε μέσα από το νέο κατευθυνόμενο πολιτικό σκηνικό να διαμορφώσουν τα κατάλληλα πολιτικά σχήματα, που θα επιτρέψουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη διάλυση του κράτους ,συρρικνώνοντας την μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της πατρίδος,και θα ακολουθήσουν την οικονομική, εξωτερική πολιτική,με άλλο μανδύα που ζούμε σήμερα.
Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ο ιστορικός ρόλος ,που καλείται να διαδραματίσει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές της χώρας μας ο ΛΑ.Ο.Σ . Αυτό γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ ως ανεξάρτητος ,αδέσμευτος και γνήσιος πατριωτικός φορέας μπορεί με την στήριξη του Ελληνικού Λαού να ανατρέψει τα παραπάνω νέα κατευθυνόμενα πολιτικά σχέδια των ισχυρών δυνάμεων και των τραπεζικών ελίτ.
Μπορεί ο ΛΑ.Ο.Σ με τον Ελληνικό λαό να γίνει ο καταλύτης των ξενοκίνητων πολιτικών εξελίξεων που υφαίνονται εις βάρος της χώρας και των πολιτών της.

Giorgos Krikopoulos
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr