13.5.13

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ; ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!!


Την τελευταία περίοδο πληθαίνουν οι φήμες περί δήθεν προσχώρησης του Πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στην Νέα Δημοκρατία.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει λάβει επανειλημένος θέση για αυτά τα σενάρια, παραθέτουμε απόσπασμα από την εφημερίδα «Real News» στο οποίο δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος του χωρίς συνεργασίες στο μέλλον, ενώ αποκλείει την επιστροφή του στη ΝΔ.
«Δεν επιδιώκω συνεργασίες γιατί δεν είμαι γυρολόγος, ούτε ψάχνω για επαιτεία. Με τις προοδευτικές ιδέες που έχουμε και την ηθική που επιμένουμε να διατηρούμε, αισθανόμαστε ως ανάδελφοι θα προχωρήσουμε μόνοι μας.

Η επιστροφή μου στη ΝΔ ακούγεται από το 2000.
Τι έχει να δώσει η ΝΔ σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο; Τίτλους; Μου τους έδωσαν και πέρσι και μάλιστα μεγάλους και είπα "όχι". Έχει καμία σχέση η τωρινή ΝΔ με εκείνη που εγώ υπηρέτησα;....
Δεν με ικανοποιεί. Η σημερινή ΝΔ έχει μια έλλειψη ηθικής και νομίζω αυτό συναρτάται με αυτούς που βρίσκονται στο τιμόνι. Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα σενάρια και οι διαρροές που με φέρνουν τη μία ως υποψήφιο περιφερειάρχη, την άλλη ως υποψήφιο δήμαρχο. Από την άλλη, δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στον κ. Σαμαρά».

Από το Δελτίο Τύπου της συνέντευξης του Πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη στο Ρ/Σ ALPHA και στους δημοσιογράφους κ.κ Σταυρόπουλο-Βερύκιο:
Δεν συμμαχώ με την ΝΔ
Δεν υπάρχει λόγος επιστροφής στην ΝΔ. Η πρόταση, μου έγινε και πέρυσι από τον κ. Σαμαρά και αρνήθηκα. Από την άλλο το κέρδος το δικό μας είναι ότι οι ιδέες μου είναι νικήτριες μια που όλοι τις εφαρμόζουν στην παρούσα Βουλή, ίσως κάποιες με μια μικρή παραποίηση. Από την άλλη, είμαι από τους λίγους πολιτικούς που κυκλοφορώ μόνος μου χωρίς προσωπική ασφάλεια και χωρίς να φοβάμαι κάτι. Άρα οι άλλοι κάτι δεν κάνουν σωστά.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr


Efenpress: Εάν τελικά γίνει και αυτό, τότε θα είναι κυριολεκτικά άξιος της τύχης του.
Θα τον εγκαταλείψουν και οι τελευταίοι φίλοι και συνεργάτες του.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα τον ξαναδούμε αγκαλιά με τους "Μειδίσαντες" πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, διαφορετικά θα δικαιώσει αυτούς που τον κατηγορούν για ...αξονικές περιστροφές 360 μοιρών!
-------------------------------------------------------