7.5.13

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ! Συγκλονιστικές εικόνες από τη σφαγή του Μπανιάς


Αυτούς του ισλαμοφασίστες στηρίζει η Τουρκία και οι φίλοι της!
_________________________________________________
Η τραγωδία στην πόλη Μπανιάς της Συρίας είναι πέρα από κάθε προηγούμενο. Το Μεγάλο Σάββατο λίγες ώρες προτού αναστηθεί ο Κύριος και φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της χαράς και της ελπίδας σφαγιάστηκαν 77 άνθρωποι ανάμεσα τους πολλά παιδιά ακόμα και βρέφη…και όλα αυτά γιατί στην Δύση δεν τους άρεσε ο Άσαντ, και θέλαν να τον αντικαταστήσουν με τα δικά τους "καλόπαιδα"
Οι πληροφορίες που έρχονται από τα ξένα δίκτυα λένε ότι,οι εκτελεστές μπήκαν στην πόλη και σκότωσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους,ακόμα και μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη! Άλλους έκαψαν άλλους ακρωτηρίασαν μερικούς τους έκαψαν…Φωτογραφίες από ένα ακόμη μακελειό του εμφυλίου (στην πραγματικότητα πρόκειται για εισβολή τρελών σαλαφιστών, με τις πλάτες της Δύσης) πολέμου στη Συρία. Εικόνες ανατριχιαστικές, σκληρές, αποστομωτικές

Το ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την σφαγή ίσως και να μην βρεθεί ποτέ και το πιθανότερο δεν θα τιμωρηθούν, για αυτό και ελπίζουμε να τους αναλάβει...ο Θεός, τα τελευταία δύο χρόνια στην Συρία,σφαγιάζονται χιλιάδες άνθρωποι στην πλειοψηφία τους χριστιανοί, έχουν πέσει θύματα ενός ή περισσότερων τρελών που έχουν αιματοκυλήσει μια ολόκληρη χώρα….
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr