31.5.13

"Τροποποιήθηκαν τα δρομολόγια του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. για τις Παρασκευές και τα Σάββατα της θερινής περιόδου."



Τροποποιήθηκαν τα δρομολόγια του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. για τις Παρασκευές και τα Σάββατα της θερινής περιόδου.


Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο το πλοίο τις Παρασκευές να πραγματοποιεί πρωινό δρομολόγιο μόνο για Άνδρο και Τήνο και έπειτα τοπικό για Άνδρο στις 16:45 τελικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, το πλοίο το πρωί θα αναχωρεί από Ραφήνα για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο και έπειτα στις 18:00 θα πραγματοποιεί τοπικό δρομολόγιο για Άνδρο.
Πιθανώς να υπάρξει και δρομολόγιο από το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α στις 19:00 για Άνδρο. Ακόμα και έτσι όμως, δημιουργείται πρόβλημα.

Τα μόνα απογευματινά συμβατικά για Τήνο και Μύκονο θα είναι στις 17:00 το SUPERFERRY II και στις 17:30 το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. Και τα δύο όμως είναι δύσκολο για πολλούς που θέλουν να περάσουν το Σαββατοκύριακο τους στην Τήνο ή την Μύκονο να τα προλάβουν. 

Ειδικά φέτος που δεν θα υπάρχει απογευματινό ταχύπλοο από Πειραιά για Σύρο - Τήνο - Μύκονο θα δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα αν δεν τροποποιηθεί το δρομολόγιο του SUPERFERRY II να αναχωρεί, για παράδειγμα, από Ραφήνα στις 18:30 για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο. Πρόβλημα όμως δημιουργείται και στην Άνδρο. Όπως είπαμε, τα δρομολόγια των 17:00 και 17:30 είναι δύσκολο για πολλούς να τα προλάβουν καθώς τις Παρασκευές εργάζονται. Οπότε θα αναγκάζονται να ταξιδέψουν με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. στις 18:00 το οποίο λόγω χαμηλού πρωτόκολλο θα γεμίζει γρήγορα. Άρα, για ορισμένους αναγκαστική λύση θα είναι το πιθανό δρομολόγιο του ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α στις 19:00 το οποίο ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α το επιλέγουν οι επιβάτες μόνο αν δεν έχουν άλλη επιλογή, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και την περίοδο του Πάσχα. 

Επίσης, τροποποιείται το δρομολόγιο του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. τα Σάββατα. Έτσι, το πλοίο δεν θα αναχωρεί στις 07:00 από Ραφήνα αλλά στις 08:10 για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο. Ελπίζουμε και οι άλλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη γραμμή της Άνδρου - Τήνου - Μυκόνου να ακολουθήσουν το παράδειγμα της FAST FERRIES και να τροποποιήσουν τα δρομολόγιά τους τις Παρασκευές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

rafinavessels.blogspot.gr
.