26.5.13

Σαουδική Αραβία σήμερα: Δείτε πως φέρεται στους μετανάστες η χώρα που μαζί με το Κατάρ χρηματοδοτεί “κέντρα μεταναστών” και “αντιρατσιστικούς νόμους”.

20130526-202815.jpgΠέντε αποκεφαλισμένοι (μουσουλμάνοι) μετανάστες από την Υεμένη κρέμονται σήμερα σε κοινή θέα στην πολη Τζιζάν στην ΝΔ Σαουδική Αραβία. Οι μετανάστες κατηγορήθηκαν και εκτελέσθηκαν βάσει του ισλαμικού δικαίου. Έπειτα εκτέθηκαν σε γερανό κρεμασμένοι απο τους ώμους ώστε οι λοιποί μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή να “παραδειγματιστούν”.


Αυτη η χώρα μαζι με το Καταρ, πρωταγωνιστούν στην χρηματοδότηση των αθλίων κυκλωμάτων και ορισμένων ΜΚΟ που αγωνίζονται για τα “δικαιώματα” των μουσουλμάνων μεταναστών, την ίδρυση και λειτουργία τζαμιών και πολιτιστικών κέντρων, όπως και την επιβολή αντιρατσιστικής νομοθεσίας με στόχο την καταπολέμηση της “ισλαμοφοβίας”. 

Η χώρα αυτη επίσης είναι συνομιλητής της Δύσης και πρωταγωνιστεί στον πόλεμο για επιβολή κυρώσεων κατα του Ιράν, την καταστροφη της Συρίας μέσω της πτώσης του Ασάντ και βέβαια την υποστήριξη των Τουρκικών συμφερόντων.

 Αυτή η χώρα κουνά το δάχτυλο μαζι με ντόπιους πολιτικούς μουλάδες. 

Αυτή η χώρα χρηματοδοτεί την περιβόητη οργάνωση Human Rights Watch του Σόρος, η οποία κατακεραυνώνει την Ελλάδα, μαζι με τους ντόπιους πολιτικούς της υπαλλήλους. 

Την Ελλάδα που άνοιξε την αγκαλιά της σε 1,5 εκατομμύριο μετανάστες, χωρίς να έχει “κρεμάσει” ούτε έναν.

_________________________________________________
Efenpress:Λέτε η ευθιξίες ορισμένων εγχωρίων ισλαμόφιλων να έχουν κάποια σχέση με αυτά που αναφέρει το άρθρο;