31.5.13

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ



«ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Διάβασα την απάντηση του Δημάρχου Σπάρτης Σταύρου  Αργειτάκου για τη δικαιολογημένη και  έντονη διαμαρτυρία μου, επειδή μου  απαγορεύτηκε να καταθέσω στεφάνι ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.


Σε γελοίες  τοποθετήσεις αρνούμαι να κάνω τον  οποιονδήποτε σχολιασμό.

Επιμένω στα όσα δήλωσα αμέσως μετά την πρωτοφανή ενέργεια του συγκεκριμένου  αυτοδιοικητικού παράγοντα.

Ταυτόχρονα, θέλω να ευχαριστήσω για  τη στάση που επέδειξαν στο  πρόσωπό μου οι δύο Βουλευτές  του νομού (του κόμματος της ΝΔ), η Αντιπεριφερειάρχης όπως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Ευσταθίου.

Το ίδιο ευχαριστώ και όλους  τους συναδέλφους Βουλευτές της  Βουλής, ανεξαρτήτως κόμματος, που  εδικαιολόγησαν πλήρως τη διαμαρτυρία  μου.

Διαβεβαιώνω ότι σε κάθε ευκαιρία θα υπηρετώ τα συμφέροντα του νομού  Λακωνίας, έχοντας αναλάβει την κοινοβουλευτική εποπτεία της περιοχής, θα συνεργάζομαι με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του νομού και των πόλεων, ανεξαρτήτως από ποιο κομματικό χώρο προέρχονται, αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο Δήμαρχο, δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό! Δεν αξίζει τον κόπο. Είναι πολύ χαμηλά στη συνείδησή μου.

Για την ιστορία να αναφέρω  ότι ποτέ δεν μου απαγόρευσαν  να καταθέσω στεφάνι σε αντίστοιχες  εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης. Σάμος, Κέρκυρα, Άγνωστος Στρατιώτης, Φυλακισμένα  Μνήματα Κύπρου, Λεωνίδεια Σπάρτης, Ρόδος, Ξάνθη, Κάρπαθος κλπ. »