23.5.13

«ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ» ΣΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Και ο Βενιζέλος ζητάει σύσκεψη αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

kai-o-venizelos-zitaei-suskepsi-arxigon-gia-to-antiratsistiko-nomosxedioEfenpress: Ο αρχηγός (;) του 3%, ενδιαφέρεται για το "ρατσισμό" και δεν κοιτά το από-κομμά του και τα τόσα προβλήματα που τον βομβαρδίζουν!!!


Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το ερχόμενο Σάββατο στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους πλησιάζει.

Και τα ηγετικά στελέχη δεν κρύβουν την ανησυχία τους μήπως στην συνεδρίαση, την πρώτη μετά τα όσα είδαν το φως  της δημοσιότητας για τα οικονομικά του κόμματος αλλά και μετά την σύγκρουση Βενιζέλου-Παπανδρέου για το... ταμείο ανοίξει εκ νέου το θέμα από στελέχη που θα ζητήσουν τα ρέστα είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά.


Η ανησυχία αυτή έχει κυριεύσει και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος αναχωρώντας για τις ΗΠΑ είχε δώσει σαφή οδηγία στα στελέχη του να μην κάνουν ο,τιδήποτε θα μπορούσε να δώσει τροφή στο καυτό θέμα. 

Προέκυψε όμως το θέμα του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αλαμάνου και της συμμετοχής του ως μετόχου σε μία από τις εταιρίες που διενεργούν έλεγχο στο ΠΑΣΟΚ και η οδηγία μερικώς παραβιάστηκε.

Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε χθες να κατεβάσει τους τόνους σε σχέση με την συμμετοχή του κόμματος στην νέα ένωση Progressive Alliance στέλνοντας μήνυμα πρωτίστως στον Γιώργο Παπανδρέου ότι η νέα ένωση είναι ένα απλό δίκτυο κομμάτων, οργανώσεων και προσωπικοτήτων και όχι ένας Οργανισμός ανταγωνιστικός προς την Σοσιαλιστική Διεθνή.

Επιπλέον διαβεβαίωσε σε όλους τους τόνους ότι κανένα από τα κόμματα της PA δεν έχει διασπαστική διάθεση, μάλιστα όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής της καλής σχέσης όλων των διεθνών προσπαθειών.

Την ώρα που προσπάθησε να κατεβάσει την ένταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ πάντως, ανέβασε ταχύτητες σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση και μάλιστα από την Λειψία παρενέβη για το αντιρατσιστικό ζητώντας με τον τρόπο του να προωθηθεί άμεσα για κατάθεση στην Βουλή.

Ο κ. Βενιζέλος δίνοντας το στίγμα πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα υποχωρήσει δήλωσε για το αντιρατσιστικό πως "οποιοδήποτε επιμέρους ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί τάχιστα από τους ίδιους τους τρεις αρχηγούς".   

Άρτεμις Παραδείσου 
http://newpost.gr/