2.5.13

"ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ!- ΜΑΤ μπλόκαραν το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής - Συνεχίζει να προκαλεί ο δήμαρχος των τζαμιών

Efenpress: Τα Μ.Α.Τ. είναι υπάλληλοι του Καμίνη;


[Aνανέωση 09:52] Εξακολουθεί να προκαλεί ασύστολα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος νωρίτερα σήμερα το πρωί έστειλε τα ΜΑΤ συνοδεία εισαγγελέα στην πλατεία Συντάγματος να απαγορεύσουν το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες. Έκανε λόγο για νίκη της δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας.
Ποιος, ο Καμίνης, που δέχεται στην πόλη του εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι επιτίθενται και σκοτώνουν Έλληνες πολίτες. Είναι πρόθυμος μάλιστα να τους φτιάξει και τζαμιά να προσεύχονται με την ησυχία τους!

«Η λογική του τσαμπουκά δεν περνάει», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων στο «Σκάι», εξηγώντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησε άδεια για την εκδήλωση αυτή. «Το ζήτημα που τίθεται είναι ποιος κυβερνάει αυτή την πόλη: ο οποιοσδήποτε τυχάρπαστος ή η εκλεγμένη δημοτική αρχή;» αναρωτήθηκε ο κ. Καμίνης.
Οι Αθηναίοι πάντως αναρωτιούνται, υπάρχει εκλεγμένη δημοτική αρχή;
Ο κ. Καμίνης είπε πώς είναι ειλημμένη απόφαση της δημοτικής αρχής να μη δοθεί ξανά η κεντρική πλατεία της Αθήνας σε οποιονδήποτε για διανομή τροφίμων προς οποιονδήποτε. Εκτός βέβαια και αν τη ζητήσει ο Τζόρτζ Σόρος για να μοιράσει μερικές δεκάδες λίτρα πετρελαίου στους φτωχούς Έλληνες.
______________________________________________
 
Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί της Μ. Πέμπτης στην Πλατεία Συντάγματος όταν άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεψαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής να προχωρήσουν σε διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» όπως είχαν εξαγγείλει τις προηγούμενες ημέρες.
Οι τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ ακινητοποίησαν έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα που διανέμονταν με τους Χρυσαυγίτες να αντιδρούν έντονα και τους αστυνομικούς να προχωρούν σε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, ο οποίος και ζήτησε να γίνουν προσαγωγές, με τον βουλευτή του κόμματος, Ηλία Παναγιώταρο, να δηλώνει ότι πρόκειται για νόμιμη ενέργεια αφού είχε εξαγγελθεί.
Λίγο μετά τις 8, πάντως, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα.
Η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας διεξάγεται πλέον κανονικά αφού η τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία την Αμαλίας και τη Βασ. Σοφίας.
Είχε προηγηθεί η άρνηση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, την Μ. Τετάρτη να επιτρέψει μια τέτοια κίνηση από το κόμμα της Χρυσής Αυγής κάνοντας λόγο «για επίδειξη πρόκλησης, με συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσα» προσθέτοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων «θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr