19.5.13

Επιστροφή Καρατζαφέρη...



Μέχρι τον Ιούνιο φαίνεται πως θα κρατήσει η 13χρονη επανάσταση του κ. Γ. Καρατζαφέρη εναντίον της ΝΔ.

Ο άσωτος υιός θα επιστρέψει για να μας ξαναστοιχειώσει με την παρουσία του  αυτή τη φορά με την υποστήριξη του παλιού του πολιτικού μαγαζιού. Βλέπετε ο Κύριος «δεν έχω ίχνος πολιτικής σοβαρότητας και ακεραιότητας», είδε τους Έλληνες Πολίτες να τρέχουν μακριά του ως μαραθωνοδρόμοι στην τελευταία εκολγική διαδικασία και αποφάσισε να κάνει αυτό που ήταν το πολιτικά ορθό και υπεύθυνο. Να μας ξαναεπιβληθεί δηλαδή, αυτή τη φορά δια μέσης οδού και για το λόγο αυτό ερωτοτροπεί και πάλι με τους ίδιους μνηστήρες. Η ιστορία της πιστής Πηνελόπης δεν του έμαθε προφανώς τίποτα
.
 
Μάλλον το όνειρο και η δήλωσή του (ή μήπως ήταν απειλή;) πως σκοπεύει μια μέρα να γίνει πρωθυπουργός, θα παραμείνει στη σφαίρα επιρροής του Μορφέα. 
 
Σε μια Δημοκρατία: οι πολιτικοί λαμβάνουν τα μηνύματα των Πολιτών και όταν έρθει η ώρα τους απομακρύνονται, όπως έκανε και ο Ρωμαίος Ύπατος Cincinnatus. Επίσης, οι πολιτικοί δεν αλλάζουν θέσεις, χρώματα και κόμματα σαν να ήταν αποκριάτικες ενδυμασίες εξεφτελίζοντας έτσι τον εαυτό τους αλλά και το πολιτικό σύστημα.

Για τη Δημοκρατία,
— Δημογέροντας