22.5.13

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ "ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ" ΜΕΓΑΡΩΝ -Έξι αστυνομικοί τραυματίες από πυρ τσιγγάνων!

φωτό αρχείου
Efenpress: Η Αστυνομία οφείλει να ανταποδίδει το πυρ και όχι να κάθεται με σταυρωμένα χέρια.Θα πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν ότι οι αστυνομικοί δεν είναι αναλώσιμο είδος και ότι κάθε παρόμοια ενέργεια θα προκαλεί θανατηφόρα ανταπόδοση πυροβολισμών και εκκαθαριστικές επιχειρήσεις για την ανεύρεση όπλων και δραστών.Τα γκέτο και τα "άσυλα" των οιωνδήποτε πρέπει να καταλυθούν  και να αποκατασταθεί η έννομη τάξη, αποφασιστικά και οριστικά.

Σε συνέχεια της χθεσινής επιχείρησης της ΕΛΑΣ στα Μέγαρα σε καταυλισμούς τσιγγάνων  αστυνομικές δυνάμεις διατέθηκαν για παροχή συνδρομής στα Μέγαρα τα ξημερώματα της Τετάρτης, για την κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισμάτων στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων.
Μετά το πέρας της κατεδάφισης αυθαιρέτων στην περιοχή και ενώ οι αστυνομικοί είχαν αποχωρήσει από τον καταυλισμό και πραγματοποιούσαν ελέγχους εξωτερικά αυτού, δέχθηκαν πυροβολισμούς κυνηγετικού όπλου από τσιγγάνο από μακρινή απόσταση, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ και επιδερμικό τραυματισμό έξι αστυνομικών!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο και κατόπιν αποχώρησαν.
Από το χώρο του περιστατικού οι αστυνομικοί συνέλεξαν δώδεκα κάλυκες κυνηγετικού όπλου.
Στο πλαίσιο αναζήτησης των δραστών οι αστυνομικοί, με την παρουσία Εισαγγελέα, διενήργησαν πέντε κατ’ οίκον έρευνες και προσήγαγαν είκοσι τρία άτομα.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr