6.5.13

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

1Efenpress: " Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή...κανέλα"!(Φταίει ίσως η...ζέστη!)
__________________________________

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Παπαδημούλη να ταυτίζει πασχαλιάτικα τον Χριστό με τον Μάρξ...

«Σαν σήμερα αναστήθηκε, κατά τις γραφές, ο Ναζωραίος αλλά και γεννήθηκε ο Μαρξ. Διαλέγετε και παίρνετε. Ολοένα και περισσότεροι τα συνδυάζουν...», έγραψε στο twitter, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη. 


«Ο Ιησούς Χριστός (και τετοια μερα) απο τον κ. Παπαδημουλη αποκαλειται Ναζωραιος! Θα τολμούσε αντί για Ορθόδοξους να προσβάλει Μουσουλμάνους;», ήταν το σχόλιο του κ. Μουρούτη και συνέχισε: «Οι νεοπαγανιστές και οι Ιεχωβάδες αποκαλούν υποτιμητικα τον Ιησού Χριστο "Ναζωραιο"».


«Ο κ. Μουρούτης θεωρεί προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος, να αποκαλείς Ναζωραίο,τον Ιησού. Το ΙΝΒΙ στον σταυρό,τι σημαίνει; Θεομπαίχτες!», ήταν η απάντηση του Δ. Παπαδημούλη. «Η μισή Κουμουνδουρου ανατρεχει απο χθες σε Ευαγγελια και Γραφές επιδιωκοντας να καλύψει την χοντραδα του κοιν. Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε ο κ. Μουρούτης.

http://www.agioritikovima.gr