14.5.13

ΚΥΠΡΟΣ: Υπό Κάλυψη Αστυνομικός πυροβόλησε στο κεφάλι ληστή με μαχαίρι σε φούρνο στη Λακατάμια- VIDEO

Efenpress: "Επείσθη" να μην ξανακάνει ληστεία.Ας παραδειγματιστούμε και εμείς που τους "χαϊδεύουμε"

Υπό κάλυψη Αστυνομικός που εκτελούσε χρέη φρουρού σε φούρνο πυροβόλησε και τραυμάτισε πρόσωπο που εισήλθε σε αυτόν κρατώντας μαχαίρι, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 04:35 όταν ένα πρόσωπο κρατώντας μαχαίρι εισήλθε σε φούρνο στη Λακατάμια, στον οποίο υπό κάλυψη αστυνομικός εκτελούσε χρέη φρουρού.



Ο αστυνομικός τον κάλεσε να σταματήσει, αλλά το εν λόγω πρόσωπο κινήθηκε κρατώντας το μαχαίρι εναντίον του, ο οποίος τον πυροβόλησε, αρχικά στο πόδι και έπειτα στο στήθος και στο κεφάλι.
Το πρόσωπο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνοκύπριο 34 ετών από την επαρχία Λευκωσίας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη σε χειρουργείο για επέμβαση.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, έχουν τοποθετηθεί σε διάφορους φούρνους υπό κάλυψη αστυνομικοί λόγω των επανειλημμένων κρουσμάτων ληστειών σε φούρνους.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αστυνομικός προειδοποίησε τον ληστή κατ’επανάληψη χωρίς ανταπόκριση.
Ο ληστής αναγκάστηκε να κάνει τη χρήση του όπλου καθώς ο ληστής προσέγγιζε τον αστυνομικό απειλητικά με το κουζινομάχαιρο.
Ο 34χρονος φέρεται να έλεγε στην οικογένεια του ότι ...εργαζόταν σε φούρνο τις πρωϊνές ώρες.
Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
http://www.onlycy.com