18.5.13

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: «Ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ φώναζε το "Χάιλ Χίτλερ"»

Efenpress: Ο κ. Δραγασάκης και πολλοί άλλοι, που διαμαρτύρονται για ...έλλειψη σεβασμού των βουλευτών της ΧΑ προς το θεσμό του κοινοβουλίου, θα πρέπει να έχουν κατά νουν ότι ο σεβασμός -γενικά- δεν επιβάλλεται δια επικλήσεως...Φρουράρχων (απίθανο!) αλλά εμπνέεται.
Δεν θα γίνει πιστευτό αν ισχυρισθούμε ότι η πρόσφατη δραστηριότητα και πολιτεία  βουλευτών και υπουργών εμπνέει το σεβασμό προς αυτούς και κατακτά την ...έξωθεν καλήν μαρτυρίαν. Κάθε άλλο...
__________________________________________

Η Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε νέα επίθεση σε όλα τα κόμματα, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του Ηλιόπουλου με τον Δραγασάκη.
  «Όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του συστήματος, δεξιά και αριστερά, ενώθηκαν και πάλι κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί εμείς είμαστε η μόνη φωνή της Αλήθειας, η μόνη φωνή των Ελλήνων μέσα στη βουλή. Μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά. Την απόλυτη ευθύνη για τα χθεσινά γεγονότα φέρει ο Δραγασάκης. Δε λειτούργησε ως πρόεδρος της βουλής, αλλά ως κομματόσκυλο του Σύριζα. Γελοιοποιήθηκε παρακαλώντας διαρκώς τον φρούραρχο, ο οποίος ασφαλώς αδιαφόρησε, γιατί οποιαδήποτε παρέμβαση αστυνομίας κατά βουλευτή είναι αντισυνταγματική.
  Κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν απεβλήθη. Αποχωρήσαμε αρνούμενοι να συμμετέχουμε στις αθλιότητες των συριζαίων. Το “Χάιλ Χίτλερ” το φώναζε ο θίασος του Σύριζα με πρωταγωνιστή τον Πάντζα που νομίζει ότι η βουλή είναι δελφινάριο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr