31.5.13

Βούλιαξε ο Κάμπος πάνω απο 10.000 Αξιωματικοί ''κατέλαβαν'' το κέντρο της Λάρισας !(φώτο)

  Δεν ήταν Χιλιάδες ήταν δεκάδες χιλιάδες  αυτοί που ήρθαν στη Λάρισα που κάθε πολιτικός φορέας θα επιθυμούσε να ήταν δική του η Μεγαλειώδης συγκέντρωση των Ελλήνων Αξιωματικών που κατέλαβαν το κέντρο της Θεσσαλικής πόλης !



Κανείς δεν περίμενε τόσο κόσμο ,τόσο πάθος ,ένα καυτό απόγευμα  με κλειστά τα μαγαζιά  η Αρχόντισσα το κάμπου   απολάμβανε το μεσημεριανό της, Όταν ξάφνου ξεχύθηκε το ποτάμι από Γαλανόλευκες ,τραγούδια και εμβατήρια που ξάφνιασαν την πόλη !

Από παντού Απόστρατοι  Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  έφταναν με σημαίες, σφιγμένες τις γροθιές και γέμιζαν την πλατεία   του Ταχυδρομείου της Λάρισας ...κάποτε ένας πολιτικός είχε πει ,πως αν γεμίσεις τούτη εδώ την Πλατεία θα γίνεις Πρωθυπουργός !!!

Το μήνυμα των Χιλιάδων Αξιωματικών είναι ενα :  Φτάνει πια !
Τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα πολλά !
Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο εδώ ,όχι Αλλοδαποί στις σχολές μας , Η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί τη  φυλάμε εμείς ,Στρατός και Αστυνομία η Δύναμης ειναι Μία.!

Άνθρωποι που δεν ελέγχονται από κόμματα και πολιτικές αλλά είναι έτοιμοι  να κάνουν το κάτι άλλο , άνθρωποι που δεν έχουν ξαναβγεί ποτέ στο δρόμο είναι πλέον έτοιμοι για όλα!

 ...Συνθήματα που μιλάνε για Γουδί και κρεμάλες ακούστηκαν και δείχνουν ότι αν κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα κάνουν ένα τεράστιο λάθος !







Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού των Αποστράτων διάβασε το ψήφισμα και ζήτησε από τους Αξιωματικούς να το εγκρίνουν , εν συνεχεία έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο ,έκαναν τον Σταυρό  τους σήκωσαν τα πανό και τις Σημαίες και ξεκίνησαν την Μεγαλειώδη πορεία !

Η κεφαλή της Πορείας έφτασε στην Περιφέρεια και το τέλος της ήταν ακόμη στην Πλατεία !
Με τάξη συγκροτημένα αξιοπρεπείς άνθρωποι με παιδιά εγγόνια  που κάποιοι δεν τους σεβάστηκαν πήραν το δρόμο ...Δύσκολο να το καταλάβεις είπε Αξιωματικός που έπαιζε την ζωή του κορώνα γράμματα καθημερινά να μην μπορώ να τα βγάλω πέρα και να ντρέπομαι για αυτό !
Δεν σταματάμε σε άλλα που θα αναλύσουμε σε άλλες αναρτήσεις αλλά  αν ακόμη και σήμερα κάποιοι δεν θα καθήσουν κάτω να τα βάλουν στο τραπέζι   γιατί ο Πρόεδρος του Συντοστικού μίλησε για άλλη μια  ακόμη 30% μείωση το 2014 ...Τα πράγματα θα ξεφύγουν ,όταν βλέπουν οι ίδιοι ότι πολιτικοι τους έχουν  στοχοποιήσει ...




Το ψήφισμα παρέλαβε η αντιπεριφεριάρχης της Λάρισας που τρόμαξε από το πλήθος  των Αξιωματικών και δεν βγήκε στο μπαλκόνι ....Αργότερα αναγκάστηκε να κατεβεί όταν οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν τη Μακεδονία Ξακουστή και έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο !
Απών από την Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  κ. Αγοραστός !
Μόνο που ένα Πανό έγραφε ΄΄Ή ψήφος μας θα είναι φωτιά και λάβρα΄΄ και καλό είναι αυτό κάποιοι να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους !