20.4.13

Πάτρα: Video και Φωτογραφικό Ντοκουμέντο από το μακελειό στην Ανθείας

Πάτρα: Video και Φωτογραφικό Ντοκουμέντο από το μακελειό στην Ανθείας
Νεότερη ενημέρωση: Νεκρός ο ένας από τους δύο τραυματίες της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε στην οδό Ανθείας σήμερα το μεσημέρι. Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο δεύτερος άνδρας.
Πρόκειται για άτομα τα οποία κινούνται στο χώρο της νύχτας και η επίθεση σε βάρος τους εκτιμάται πως είναι αντίποινα για τους θανάτους των Κωνσταντίνου Φράγγου και Βασίλη Σινούρη 32 και 35 ετών αντίστοιχα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα.

Νεότερη ενημέρωση: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του τζιπ χρώματος ασημί, οι επιβάτες του οποίου έσπειραν τον τρόμο σήμερα το μεσημέρι στην οδό Ανθείας, πυροβολώντας εν ψυχρώ και τραυματίζοντας δυο άτομα που επέβαιναν σε μια BWV και κινούνταν επί της οδού Ανθείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του skaipatras.gr πριν τους πυροβολισμούς ο οδηγός του τζιπ τράκαρε στο πίσω μέρος της προπορευόμενη BWV και στην συνέχεια έστριψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην οδό Γοργοπατάμου και "χάθηκε" στα στενά της περιοχής.
Πρώτη Ενημέρωση: Δολοφονική επίθεση σε βάρος δυο ατόμων στην οδό Ανθείας σημειώθηκε στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δυο άτομα που επέβαιναν σε μια BWV δέχθηκαν τα πυρά αγνώστου που επέβαινε σε τζιπ επί της οδού  Ανθείας.
Πρόκειται για άτομα τα οποία κινούνται στο χώρο της νύχτας και η επίθεση σε βάρος τους 
εκτιμάται πως είναι αντίποινα για τους θανάτους των Κωνσταντίνου Φράγγου και Βασίλη 
Σινούρη 32 και 35 ετών αντίστοιχα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από 
κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα.

Ανεπιβεβαιότητες  πληροφορίες θέλουν τον έναν άνδρα νεκρό και τον δεύτερο σοβαρά 
τραυματισμένο..

http://www.skaipatras.gr/