16.4.13

Eurobank: Σε διαπραγματεύσεις για τη διαχείριση του Capsis στη Ρόδο



Πηγές της τράπεζας διαψεύδουν ότι έχει επέλθει συμφωνία με ρωσο - τουρκικών συμφερόντων tour operator
Πουτέτση Χριστίνα 
Σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με δύο - τρεις από τις επικρατέστερες προτάσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα για τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συμπλέγματος Capsis στη Ρόδο (πρώην Sofitel Capsis), βρίσκεται η τράπεζα Eurobank, ιδιοκτήτρια του ακινήτου. 
Πηγές της τράπεζας διαψεύδουν ωστόσο δημοσιεύματα, με βάση τα οποία έχει επέλθει ήδη συμφωνία με tour operator ρωσο - τουρκικών συμφερόντων, τονίζοντας ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις που βρίσκονται σε φάση διαπραγμάτευσης, αλλά δεν είναι κοντά σε άμεση συμφωνία.
Ο χρόνος αποτελεί ζητούμενο καθώς, στόχος τόσο της τράπεζας, όσο και των ενδιαφερομένων είναι να υπάρξει θετική έκβαση έγκαιρα, έτσι ώστε ο νέος διαχειριστής να προλάβει τη φετινή τουριστική σεζόν.

Το πολυτελές ξενοδοχείο που χτίστηκε στη δεκαετία του '70 και παραμένει κλειστό τα τελευταία δύο χρόνια, βρίσκεται στην Ιαλυσό στην παραλία της Ιξιάς, πέντε χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου. Το συγκρότημα έχει συνολική επιφάνεια 48.500 τ.μ. σε οικόπεδο 35.800 τ.μ. και αποτελείται από πέντε κτίρια, στα οποία υπάρχουν συνολικά 691 δωμάτια με δυναμική περίπου 1.820 κλινών. Διαθέτει επίσης συνεδριακό κέντρο και χώρους δυναμικότητας 8.000 ατόμων, τρία εστιατόρια, τέσσερα μπαρ, δύο πισίνες και κτίριο με 51 διαμερίσματα.
BHMA
infognomonpolitics