11.4.13

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ: «Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ... ΚΙΝΗΤΗ ΓΙΟΡΤΗ»


PROTOMAGIA
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργού Εργασίας για τη μεταφορά της Απεργίας της Πρωτομαγιάς σε άλλη ημερομηνία, μετά το Πάσχα. Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης αποτελεί προσβολή απέναντι στους νεκρούς αγωνιστές της Πρωτομαγιάς.
Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι κινητή εορτή. Είναι μια μέρα μνήμης και τιμής, για τους εργαζόμενους που σήμερα, πιο επίκαιρα από ποτέ δίνουν τον δικό τους του αγώνα για τα εργασιακά τους δικαιώματα απέναντι στις άδικες και αντεργατικές πολιτικές των Μνημονίων, που μας έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Το ΕΚΘ απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τις νέες, τους ανέργους και τους συνταξιούχους της πόλης και τους καλεί να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά, με τη συμμετοχή τους στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η ΜΑΗ 2013, ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 10:30 μπροστά από το ΕΚΘ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ