1.4.13

Πρωταθλητής ενόργανης στο ΛΑΟΣ





Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην Πρωταθλητή Ελλάδος στην Ενόργανη Γυμναστική κ. Τάκη Ιωαννίδη ο οποίος του ανακοίνωσε την πρόθεση του να ενταχθεί στο Κόμμα και να αγωνισθεί πλέον από τις τάξεις του ΛΑΟΣ.

Ο Τάκης Ιωαννίδης- οποίος έχει καταγωγή από την Κύπρο- είναι από τους σημαντικότερους αθλητές που ανέδειξε η Ελλάδα στην ενόργανη γυμναστική. Πρωταθλητής Ελλάδος κατ'επαναληψη, κυριάρχησε στους αγωνιστικούς χώρους την δεκαετία του '70 και κατέκτησε πολλές διεθνείς διακρίσεις σε μια εποχή που η ενόργανη γυμναστική στην Ελλάδα δεν είχε την σημερινή άνθηση.


Μέλος της Εθνικής Ελλάδος επί χρόνια , ο Τάκης Ιωαννίδης αντιπροσώπευσε με επιτυχία την χώρα μας σε διεθνείς συναντήσεις , ενώ μετά το τέλος της ενεργού δράσεως του ως αθλητή ασχολήθηκε με την προπονητική και την ανάδειξη νέων αθλητών.Σήμερα συνεχίζει να σταδιοδρομεί στην ιδιωτική εκπαίδευση παρέχοντας τις πολύτιμες γνώσεις που απέκτησε από μια ολόκληρη ζωή αφιερωμένη στον αθλητισμό και ειδικώς στην ενόργανη γυμναστική η οποία είχε πρωτοπόρους σαν τον Τάκη Ιωαννίδη και έτσι σήμερα έφτασε να κατέχει μια επίζηλη θέση διεθνώς με διακρίσεις σε Ολυμπιάδες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κ.α.
real.gr