9.4.13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Νέας Δημοκρατίας






Από το Γραφείο  Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλη, στο ραδιόφωνο του Alpha για τις ελληνικές τράπεζες, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Στην προσπάθειά του να τρομοκρατήσει, για μία ακόμη φορά, τους Έλληνες καταθέτες, ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Παπαδημούλη, απαιτεί απροκάλυπτα οι ελληνικές τράπεζες να δοθούν χάρισμα στους δανειστές!

Μιλώντας στο  ρ/σ ALPHA, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει για τις τράπεζες: “Για εμάς, όποιος βάζει τα λεφτά, πρέπει να έχει και τα κλειδιά”.
Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβαν πόσο κακό έκαναν στην Κύπρο!
Το σχέδιο του κ. Τσίπρα είναι ένα: Να τρομοκρατήσει τους πολίτες, για να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, ώστε να καταρρεύσει η οικονομία, για να μπορεί να πανηγυρίζει μετά πάνω στα ερείπια και να οδηγήσει τη χώρα στη αγαπημένη του δραχμή μήπως και προλάβει τον κ. Αλαβάνο.
Αυτό δεν  θα του το επιτρέψει ούτε ο ελληνικός  λαός, ούτε η κυβέρνηση.
Περιμένουμε από  τον κ. Τσίπρα να απαντήσει άμεσα  εάν ταυτίζεται με τις δηλώσεις του  Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου. Αν όχι, τότε η διαγραφή του κ. Παπαδημούλη  είναι η μόνη έντιμη απάντηση».



(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΕ - «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-  ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ- Αποσπάσματα συνέντευξης  Δημ. Παπαδημούλη στον ALPHA 989» 09/04/2012, 13:01)