16.4.13

 Ζώης: Πανηγυρισμοί σε κηδεία από Σαμαρά


ÓÅÐÅ DIGITAL ECONOMY FORUM ×. ÆÙÇÓ
Με αφορμή το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Μέρα» κ. Χρήστος Ζώης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι «Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού ακούγονται σαν πανηγυρισμός σε κηδεία».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Ζώη:
«Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού ακούγονται σαν πανηγυρισμός σε κηδεία. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις εφιαλτικές ανακοινώσεις για αύξηση του δείκτη της ανεργίας, το «ναυάγιο» της συγχώνευσης ΕΤΕ – Eurobank, την κατάρρευση των εσόδων στο πρώτο τρίμηνο και την ύφεση να αναμένεται  και για το 2013 μεγαλύτερη απ’  ό,τι αρχικά είχε προβλεφθεί, κανείς δεν αντιλαμβάνεται γιατί ο κ. Πρωθυπουργός επέλεξε να απευθυνθεί στους Έλληνες με αυτό τον αισιόδοξο τόνο.

Ο ισχυρισμός του Πρωθυπουργού ότι «σε λίγο χρόνο, η Ελλάδα δεν θα εξαρτάται πια από Μνημόνια» μαρτυρά ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή έχει επιλέξει την επικοινωνιακή διαχείριση και την απόδραση ή αδυνατεί να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.
Ό,τι και να συμβαίνει πάντως είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση στερείται σχεδιασμού για μια πραγματική ανασυγκρότηση της οικονομίας και του τόπου».
http://ysterografa.gr