24.4.13

Εμπορικό ..."Φάουλ" του Πάγκαλου!!!



Τη στιγμή που, σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", προσβλέπει στην δημιουργία επιχειρήσεως σχετιζομένης με εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων καύσεως νεκρών (φούρνων), ο ίδιος αναφερόμενος σε τυχόν βιαία προσαγωγή του στο δικαστήριο για να καταθέσει στη δίκη του Τσοχατζόπουλου, δήλωσε ότι "Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω". 
Αυτό αποτελεί φάουλ για τις επιχειρηματικές του βλέψεις .
Έπρεπε να πεί  " ΘΑ ΤΟΝ ...ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΩ" για να συνάδει και με το εμπορικό του "δαιμόνιο"!

Σε κάθε περίπτωση, από τα λεχθέντα του κ. Πάγκαλου,προκύπτει σαφώς ότι γνωρίζει εξαιρετικά σοβαρά στοιχεία τα οποία αποκρύπτει (παρανόμως) και θα τα πεί μόνο αν τον αναγκάσουν να καταθέσει!

-Το λόγο τώρα έχει ο αρμόδιος εισαγγελεύς, ο οποίος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τον καλέσει να καταθέσει . 

_________________________________________________________
Σχετικά  δημοσίευματά μας:


Efenpress: Γνωρίζει στοιχεία και τα αποκρύπτει ο κ.Πάγκαλος;
________________________

Σαφή θέση για τη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου πήρε ο Θεόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ που τον υποστήριζαν και εξαιτίας των οποίων θα μπορούσε να είχε γίνει και πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5, είπε μεταξύ άλλων: «Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου.
 Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω".
______________________________________________________________


Ο Πάγκαλος ετοιμάζει μπίζνες με την καύση των νεκρών μέσω δικής του εταιρείας!

Το επιχειρηματικό του... δαιμόνιο σχεδιάζει να "αξιοποιήσει" ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην καύση νεκρών.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σκέφτεται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, να κάνει εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής και την Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα

(πηγή defencenet.gr)