10.4.13

Ας προσέξουν πολύ....



Ας προσέξουν πολύ αυτοί που δεν θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο τις Γερμανικές  αποζημιώσεις προς την Ελλάδα.
Να το σκεφτούν καλά, προτού αδρανήσουν σκόπιμα.
Ο Ελληνικός Λαός, όλοι εμείς, ΔΕΝ θα τους τη χαρίσει, αυτή τη φορά. Αρκετά -μέχρι τώρα- οι Γερμανόδουλοι  αδιαφόρησαν σκόπιμα.
Ανέκαθεν η Ελλάδα είχε Γερμανόφιλους στην ηγεσία της, είτε Βασιλείς είτε πολιτικούς.Δυστυχώς αυτοί οι τύποι, ήσαν πρώτα Γερμανοί και μετά Έλληνες (εκτός του Ι. Μεταξά,που πέταξε τη συμπάθειά του προς τους Γερμανούς, στα σκουπίδια και προέταξε την αφοσίωσή του προς την Ελλάδα ).

 Δεν διάβασαν ή δεν τους ενδιέφερε η Ιστορία, διαφορετικά θα ελάμβαναν υπ όψιν τους ότι η Γερμανία ήταν πάντα -σε βάθος χρόνου και μέχρι σήμερα- εχθρός της Ελλάδος και φίλη των Τούρκων.

Πάντα η Γερμανία έκανε ό,τι μπορούσε για να ζημιώνει τη χώρα μας και ποτέ δεν της συγχώρησε - ούτε θέλουμε - ότι η Ελλάδα, με την νίκη της εναντίον του Μουσολίνι, ανέκοψε τη Γερμανική προέλαση προς τη Ρωσία και ανάγκασε το Γ΄ Ράϊχ να ασχοληθεί μαζί της, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και επιτρέποντας στο "στρατηγό χειμώνα" να συμβάλει αποφασιστικά στη νίκη των Ρώσων και την κατάρρευση του μισητού Γερμανικού άξονα.

 Και έρχονται σήμερα οι απόγονοι των δολοφόνων ναζιστών, που αντί να βοηθήσουν τη χώρα μας, σαν ελάχιστο δείγμα συγνώμης για τα εγκλήματα της φυλής τους, ακολουθούν το παράδειγμα των προγόνων τους και εξοντώνουν οικονομικά ( αυτή τη φορά)  την Ελλάδα, την Κύπρο, την (πρώην σύμμαχό τους, που τους "πούλησε") Ιταλία, την ("ουδέτερη" τότε ) Ισπανία, τη Πορτογαλία και σύντομα την (αντίπαλή τους τότε) Γαλλία, τις λοιπές χώρες της Ευρώπης και σε β΄φάση και την Αγγλία.


 Όλα αυτά-και πολλά άλλα- δεν συγκίνησαν και δεν συγκινούν τις Ελληνικές και "Ελληνικές" κυβερνήσεις, που πλαισιούμενες  από αρκετούς  πολιτικούς με σχέσεις εξαρτήσεως ( Υποβρύχια, άρματα κ.λ.π), δεν έχουν τα χέρια λυμένα  για να αντιπαραταχθούν με το απαιτούμενο σθένος στη Γερμανική λαίλαπα και να απαιτήσουν τα δισεκατομμύρια που μας οφείλει το κράτος αυτό.

 Εμείς, τους προειδοποιούμε ότι θα εφαρμοσθεί ( εν καιρώ ) εναντίον τους- αμείλικτα - ο νόμος, ώστε να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα, σε περίπτωση που δεν αγωνισθούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ- για το θέμα αυτό.
 Αυτό ας το θεωρήσουν απειλή, αν και απειλή για νόμιμες ενέργειες-κατά τον ΠΚ- δεν λογίζεται απειλή.
 Επίσης ας έχουν υπ όψη τους ότι ο εκτρωματικός αντισυνταγματικός νόμος περί ...ανευθυνότητας των υπουργών, δεν θα τους σώσει...