3.4.13

Διανομη ρούχων, παπουτσιών και παιδικών παιχνιδιών από τη " Χρυσή Αυγή"




Πιστή στο κοινωνικό έργο του Κινήματος και σε πανελλαδικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Μαρτίου, ανοιχτή διανομή ρούχων, παπουτσιών και παιδικών παιχνιδιών, στο χώρο έμπροσθεν των γραφείων.


Η συμμετοχή του κόσμου που θέλησε να βοηθηθεί, αλλά και να βοηθήσει ήταν μαζικότατη. Από νωρίς δεκάδες συναγωνιστές έσπευσαν για να στήσουν το χώρο και οι εργασίες τέλειωσαν πολύ πριν την προκαθορισμένη ώρα, λόγω της μαζικής συμμετοχής. Αργότερα ήρθε και ο κόσμος για να προμηθευτεί με ρούχα, παπούτσια και παιδικά παιχνίδια. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και από όλα τα στόματα ακούγαμε το ίδιο πράγμα, πως «εμείς είμαστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους». Όλες αυτές οι ελληνικές οικογένειες που έχουν οδηγηθεί σε αυτήν την κατάσταση, βλέπουν στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μόνο και τελευταίο «Σωτήρα» και ξέρουν πως εμείς δε θα τους προδώσουμε, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι εδώ για να βοηθάει τους ανήμπορους Έλληνες, όμως είναι και χρέος του καθενός μας, ξεχωριστά, να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια με τις δικές μας δυνάμεις.  Εμείς, ως Κίνημα, παραμένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις: Τα λεφτά του λαού επιστρέφουν σε αυτόν!



XA Thessalonikis

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893