20.4.13

Συνελήφθησαν δύο (δήθεν) ...ομογενείς για ληστείες, στην περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης



Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον επτά περιπτώσεις ληστειών
Συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ», βραδινές ώρες χθες (18-04-2013), στην περιοχή του κέντρου, δύο "ομογενείς" ηλικίας 30 και 31 ετώνσε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Ληστείας κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν, λίγο νωρίτερα, από 19χρονο ημεδαπό, μικρό χρηματικό ποσό, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, και μια (1) τραπεζική κάρτα, με την οποία, στη συνέχεια, πραγματοποίησαν ανάληψη χρηματικό ποσού. Επιπλέον, στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους (4) γραμμαρίων και (5) ναρκωτικά χάπια.
Όπως προέκυψε από  την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα 18-11-2012 έως 18-04-2013, ενεργώντας κατά περίπτωση, μαζί με έτερους συνεργούς, προέβησαν σε διάπραξη ακόμη επτά ληστειών (έξι εντός και πλησίον του Α.Π.Θ. και μία στο κέντρο της πόλης), όπου αφαίρεσαν από έντεκα (11) ημεδαπούς, (9) κινητά τηλέφωνα, ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικά ποσά και προσωπικά τους έγγραφα.
_______________________________________
Η πλειονότητα των Ομογενών είναι φιλόνομη και εργατική.Χιλιάδες όμως Γεωργιανών κακοποιών, μετά από...φακελάκι (ευγνωμοσύνης...2500ευρώ) στα Ελληνικά Προξενεία του εξωτερικού, εβαπτίστηκαν "ομογενείς" και μας κουβαλήθηκαν, απολαμβάνοντας τα ευεργετήματα που προσέφερε το Ελληνικό "κράτος" και παράλληλα ασκώντας το επάγγελμα που γνωρίζουν καλύτερα, το επάγγελμα του κακοποιού.
Οφείλει η Ελληνική (;) "κυβέρνηση" να επανεξετάσει τις "περγαμηνές" Ελληνικότητας όλων των ομογενών και να πετάξει τις μύγες από το γάλα.Όμως οφείλουν και οι γνήσιοι ομογενείς να ενημερώσουν τις Αρχές για τους ψευτοέλληνες αυτούς.
EFENPRESS