5.4.13

Επιστρέφουν μόνιμα στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία


kostantinos-anna-maria
Στην Ελλάδα επιστρέφουν αυτό το μήνα, αλλά για μόνιμη πια εγκατάσταση, οι πρώην Bασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία.
Η είδηση δεν χωράει αμφισβήτησης, μιας και ειπώθηκε από τον ίδιο τον τέως, τη Δευτέρα, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο ίδιος στο Τατόι, στη μνήμη των προγόνων του. Στο μνημόσυνο μάλιστα χοροστάτησε για πρώτη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Ο Κωνσταντίνος, που ήταν αρκετά ευδιάθετος, είπε κατά λέξη «κλείνουμε το σπίτι στο Λονδίνο και μέσα στο μήνα θα επιστρέψουμε μόνιμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην βασιλικό ζεύγος θα μένει στο Πόρτο Χέλι, που εδώ και 10 χρόνια άλλωστε κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Θα μείνουν στο σπίτι που ήδη ενοικιάζουν, καθώς οι εργασίες κατασκευής του σπιτιού του τέως, που είχαν αρχίσει εδώ και καιρό, έχουν σταματήσει προς το παρόν. Όπως ενημέρωσε το eirinika.gr ο δημοσιογράφος Μάρκος Τσάκας, προχθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, μαζί με την αδερφή του Κωνσταντίνου πριγκίπισσα Ειρήνη και τον πρίγκιπα Μιχαήλ, παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής, τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του Ζούμπιν Μέτα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ.
Πηγή: www.lykavitos.gr