4.4.13

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Αποβάλουν βουλευτές γιατί ρωτάνε τον Ε.Βενιζέλο!



Με περίσσιο θράσος και σε μια επίδειξη αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς η συγκυβέρνηση δια του προέδρου της επιτροπής Χ.Μαρκογιαννάκη απέβαλε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ, τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη, μετά από λεκτική αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου είπε: «Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».

Νωρίτερα είχε σημειωθεί και άλλο επεισόδιο, αυτή τη φορά μεταξύ των Η.Κασιδιάρη και του Α.Γεωργιάδη που υπαρασπιζόταν το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του Ε.Βενιζέλο με αποτέλεσμα η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να διακοπεί για λίγα λεπτά.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ερωτησεις στον εξεταζόμενο Ευάγγελο Βενιζέλο όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζοντας τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Το προεδρείο διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά για να αποκλιμακωθεί η ένταση.
Την ώρα της διακοπής, βγαίνοντας από την αίθουσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε όταν τον ρώτησαν τι συνέβη: «Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης» και πρόσθεσε: «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο»
Μετά τον κ. Βενιζέλο, από την αίθουσα βγήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους: «Κοιτάξτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα... Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει...».

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Ε.Βενιζέλο μέσω του Άδωνι Γεωργιάδη
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr