24.4.13

Ο 95χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνομίλησε live με Bloggers!



Σαν άλλος «χάκερ» ο κος Μητσοτάκης
Μαθήματα ζωής, αισιοδοξίας και... τεχνολογίας έδωσε ο 95χρονος πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τις δραστηριότητες του και τη διάθεση του για πολιτικές παρεμβάσεις μέσω διαδικτύου! Τη στιγμή που οι περισσότεροι συνομήλικοι του μιλούν μόνο για συντάξεις, γιατρούς και φάρμακα, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αρπάζει τη ζωή και το ίντερνετ….. από τα μαλλιά και συνομιλεί διαδικτυακά με τη νεολαία!



Σαν άλλος «χάκερ» λοιπόν, ο κος Μητσοτάκης αποδεχόμενος την πρόσκληση γνωστού βιβλιοπωλείου, απάντησε στις ερωτήσεις νέων bloggers για την Ελλάδα, την πολιτική, την οικονομία και όχι μόνο!!!!

Έτσι, νέοι από όλο τον πλανήτη συναντήθηκαν διαδικτυακά με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ στην εκδήλωση με τίτλο «Digibate: Μitsotakis Vs Bloggers. Catch him if you can!» που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone και έθεσαν τα ερωτήματα τους!

Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε εφ’ όλης της ύλης σε συζήτηση με τους μπλόγκερς, ενώ τόνισε ότι τώρα χρέος όλων είναι να βοηθήσουν τη χώρα να γίνει ανταγωνιστική και να ξεπεράσει την κρίση

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τα προβλήματα των Ελλήνων, τις αρετές αλλά και τις αδυναμίες τους, ενώ επισήμανε ότι η προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας πρέπει να ξεκινήσει από την οικονομία, την οποία χαρακτήρισε «υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας».

Πολλές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας επέρριψε στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘ 80, τις οποίες κατηγόρησε ότι εισήγαγαν συνειδητά την πολιτική των ελλειμμάτων. Πάντως δεν παρέλειψε να βάλει στο κάδρο της ευθύνης και τη ΝΔ, αλλά υπερασπίσθηκε την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης.



ΠΗΓΗ
star