20.4.13

Στο Μέγαρο Μαξίμου τα στελέχη της 331 Μ που πρώτευσαν στο TLP


Πιλότους και στελέχη της 331 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στη διεθνή άσκηση TLP του ΝΑΤΟ, υποδέχθηκε σημερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός. Ακολουθεί η δήλωση του Πρωθυπουργού:

«Μας κάνατε όλους υπερήφανους και με το δικό σας παράδειγμα παίρνουμε κι εμείς δύναμη, γιατί κι εμείς αγωνιζόμαστε σε μια υπερπροσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαρά απευθυνόμενος στα στελέχη της Π.Α..

Ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε πως παρά τις τεράστιες περικοπές που έχουν υποστεί τα στελέχη τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις κρατούν υψηλό ηθικό μέσα στην κρίση και δήλωσε ότι έχει πλήρη συναίσθηση του προβλήματος, διαβεβαιώνοντας ότι προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με όλες του τις δυνάμεις.

«Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο θα φανεί το ξέφωτο. Η Πατρίδα θα αποδώσει και στους άντρες και στις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων αυτό που τους αξίζει. Για να αισθάνεστε κι εσείς ότι η δικιά σας η προσφορά στην Πατρίδα γίνεται με όρους σεβασμού και αξιοπρέπειας από την Πατρίδα», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς για να προσθέσει: «Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει, υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους».

«Εσείς», είπε , «είστε άξιοι εκπρόσωποι αυτής της άλλης Ελλάδας» και κλείνοντας ευχαρίστησε τα στελέχη της 331 Μοίρας της Π.Α. «για την τιμή που δώσατε στην Πατρίδα σας και για την περηφάνια που μας κάνατε όλους να νιώσουμε».

Πηγή: www.naftemporiki.gr