19.4.13

(ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ 18/04/2013) Ο Μακεδονικός πήρε και το κύπελλο και έκανε νταμπλ.


Με... κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μακεδονικός χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να νικήσει το Νέστωρα με 3-0 και να κατακτήσει το Κύπελλο Ανδρών της ΕΠΕΣΘ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο αγώνας, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, με συνδιοργανωτή τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον παρακολούθησε αρκετός κόσμος, δεν είχε την ένταση των συναντήσεων των δύο ομάδων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα της Νεάπολης να κάνει το νταμπλ. MVP του τελικού ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων ο λίμπερο του Μακεδονικού, Μανώλης Καλεντέρογλου.
Η ΕΠΕΣΘ ευχαριστεί τον ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς και τις αθλήτριές τους, καθώς επίσης την διοίκηση και το προσωπικό του ΔΑΚ Καλαμαριάς για την συμβολή τους στην επιτυχία του τελικού.
Μακεδονικός - Νέστωρ 3-0 (25-18, 25-23, 25-19)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μπρουκς): Ντίαζ, Αλμαλής, Τσιομπάνης, Αγγουράς, Δάνας, Οσσας, Καλεντέρογλου (λ) - Παπαζαχαρίας, Γκουδελόπουλος, Σαρακινός, Κουτρούτσιος, Τσιρέλης (λ).
ΝΕΣΤΩΡ (Παπαδόπουλος): Προύσαλης, Μητρόπουλος, Διαμαντίδης, Καλούδης, Αποστόλου, Τερζής, Αντωνιάδης (λ) - Μπάλλος, Γεροβασιλείου, Βλάσσης.

sv2fpa