6.3.13

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ Συνεκπαίδευση εφέδρων και εθνοφυλάκων στον Έβρο (vid)


Στις 17 Φεβρουαρίου, συνεκπαιδεύτηκαν αντιπροσωπεία της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. του νομού ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, με τα Τάγματα Εθνοφυλακής ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε. ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ.
Κατά την διάρκεια της κοινής εκαίδευσης η ΛΕΦΕΔ ενημερώθηκε για τηναποστολή και τα μέσα που διαθέτουν τα τάγματα Εθνοφυλακής της μεθορίου όπως και να παρακολουθήσουν σχετική εκπαίδευση τους.
Ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της ΛΕΦΕΔ ενημέρωσαν τους εθνοφυλακές για την πρακτική σκοποβολή και την σκόπευση σε συνθήκες μάχης. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ είχε προετοιμάσει γεύμα στην Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης όπου ανταλλαχτήκαν αναμνηστικά.

Από την ΛΕΦΕΔ "Ευχαριστούν ιδιαίτερα  το Γ.Ε.Σ. και την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ της 12 ΜΚ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ για την έγκριση της επίσκεψης και ιδιαίτερα τον Σ/ΧΗ (ΠΖ) κ ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ για την εγκάρδια φιλοξενία όπως επίσης και τους Εθνοφύλακες Κ. Μιρμικλή και Γ. Παπαγιώργη.»
Πάλι καλά που υπάρχουν και Έλληνες που ενδιαφέρονται για την πατρίδα και με δικά τους έξοδα βουλώνουν τρύπες στο αμυντικό οικοδόμημα...

Τμήμα ειδησεων defencenet.gr