9.3.13

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑΣ Toυρκία: "Κλείνουν στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα" - Αμήχανη απάντηση ΥΠΕΞ



Efenpress: Όταν κυβερνούν οι...άσχετοι και οι διπλωμάτες είναι...ασκούμενοι!
Μα καλοστημένη παγίδα στην οποία έπεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά μαζί του και η χώρα, αποδεικνύεται το ταξίδι στην Τουρκία και το περίφημο "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας" των δύο χωρών, αφού πλέον η Άγκυρα έβαλε επίσημα στη ατζέντα των συνομιλιών των δύο χωρών την ...."υποστήριξη που παρέχει η Ελλάδα σε Κούρδους τρομοκράτες και γενικά στην τρομοκρατία"!
Σήμερα δύο τουρκικές εφημερίδες (Star και Sozcu) σε δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι "Κλείνουν τα στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα" δίνοντας μια εικόνα Αφγανιστάν και συκοφαντώντας καθαρά την χώρα.

Όλα αυτά βέβαια, μετά τις στημένςς ερωτήσεις και την αμηχανία του Έλληνα πρωθυπουργού στις απαντήσεις του περί "τρομοκρατίας" στην Κωνσταντινούπολη, δίπλα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν.
Η παγίδα περί κλεισίματος στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα, προκάλεσαν την αντίδραση του .... υπεύθυνου για το φιάσκο της Πόλης, υπουργείου Εξωτερικών, αλλά τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ανέφερε τα εξής:
«Ανυπόστατοι και προϊόν φαντασίας οι ισχυρισμοί των τουρκικών εφημερίδων. Ποτέ δεν άνοιξε, ούτε ποτέ υπήρξε, στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο ή αλλού, για να... κλείσει. Φαίνεται ότι κάποιοι στην Τουρκία είναι ενοχλημένοι από τις ξεκάθαρες θέσεις και το καλό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, όπως αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου των δύο Πρωθυπουργών».
Ποιοι είναι οι "ενοχλημένοι" στην Τουρκία και από που κι ως που υπήρξε καλό κλίμα που αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου. Στην ίδια συνέντευξη ο Ρ.Τ.Ερντογάν μίλησε για την τρομοκρατία που υποθάλπτει η Ελλάδα, εμμέσως πλην σαφώς.
Τι να μαζέψει τώρα το ΥΠΕΞ; Αφού η προτροπή του ΥΠΕΞ και του πολιτικού του προϊσταμένου Δ.Αβραμόπουλου για να συγκληθεί το "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας", προκάλεσε όλη αυτή την κατάσταση και φέρνει την Ελλάδα στο κλαμπ των χωρών που υποστηρίζουν την ... τρομοκρατία!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr